• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ten ve göz rengime uygun saç renkleri önerileriniz var mı?

resimlerden anladığım kadarıyla çok güzel bi hatunsun ne yapsan yakışır yani ama çilek kızılı dediğin fotoğraftaki saç baya güzel olmuş mavi siyah da sana güzel olur gözlerin renkli olduğu için hatta bide küt kahkül yaptır saçını aynı profil resmindeki kız gibi çok güzel olur.

resimlerden anladığım kadarıyla çok güzel bi hatunsun ne yapsan yakışır yani ama çilek kızılı dediğin fotoğraftaki saç baya güzel olmuş mavi siyah da sana güzel olur gözlerin renkli olduğu için hatta bide küt kahkül yaptır saçını aynı profil resmindeki kız gibi çok güzel olur.

Çok teşşekkür ederim tatlım o senin güzelligin :54:
elimde zaten büssürü çilek kızılı boya var hem onlarıda boşuna harcamamış olurum dimi :) mavi siyahta yaptım aslında da işte koyu renklerden haz etmşiyorum artık nedense kendimi çok kötü hissediyorum bir ışıltı renk istiyorum :))
kahkül bende istiyorum esasında ama saçalrım dalgalı benim bide kabarık onu öyle kesersem faciaaa olabilir :D

sarı yapmada ne yaparsan yap..zaten renkli göze her renk gidiyor ama kızılla daha bi afet olursun:nazar:

yok tatlım zaten sarı bana hiç ama hiç yakışmıyor sevmiyorum sarı tonalrını anca çok doğal duruan gerçek sarılar hoşuma gidiyor yapay degil :))saol elimde çilek kızılı var onu yaparım olmazsa ama aklımda şu boyada kaldı arkadaşım yapmışta baya doğal ve güzel duruyor çok hoşuma gitti :))

palette yogun bakır almış yeni çıkan seriden

Eki Görüntüle 503776

yok tatlım zaten sarı bana hiç ama hiç yakışmıyor sevmiyorum sarı tonalrını anca çok doğal duruan gerçek sarılar hoşuma gidiyor yapay degil :))saol elimde çilek kızılı var onu yaparım olmazsa ama aklımda şu boyada kaldı arkadaşım yapmışta baya doğal ve güzel duruyor çok hoşuma gitti :))

palette yogun bakır almış yeni çıkan seriden

Eki Görüntüle 503776

bence de bu renk çok yakışır...

Çok teşşkür ederim canım aslında biliomusun o resimde saçım bakırdı tarzın bakır bunun gibi ama şimsi saçımın önlerini birazdaha açmam lazım bu renk için palettenin yogun bakırınıda çok merak ediyorum acaba nasıl bir sonuç elde ederim onunlada tam emin degilim öte yandanda elimde çilek kızılı mevcut o bayalarada yazık olucak kullanamsam bilemedim kafam çok karışık :))

bak o resmin tarçın bakırlı orjinali :))

Eki Görüntüle 503176

Kızılı yakıştırmayan bir tek ben varım galiba :50: bence ısıltlı kahve ya da bronz kahve yaptırmalısın :31:

Back