Saç Rengi ve Saç Boyama Ten ve göz rengime uygun saç renkleri önerileriniz var mı?

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
Saçlarım çilek pembesi ,pembe karışımı bir renkti eşiminde baskılarıyla siyah istedigi için sadece üstlerini siyah yaptım yarısına kadar üstlerin ... altlarıda kızıl kaldı ama nedense içime sinmedi eskiden siyahı kendime çok yakıştırmama ragmen bu sefer hiç begenmedim birde köpük boyasınında etkisiyle ( loreal köpük boyası şehvetli siyah ) kimseye tavsiye etmedigim bu boyayla saçlarım kupkuru sert oldu....
Bende açıcıyla siyah yerleri açtım karamel bakır arası bişey oldu ama şimdi yine kızıl yapsam mı diyorum üstü koyu altı açık kalıcak yada başka renkler bilemedim yaa yıllardır bıktım şu saç rengi sendromundan yani bir renk yakışsa sıkılmasam ve begensem sürekli onu yapsam bende saçalrımda bıktı benden vallaha :)
ten rengim dediginiz gibi ne renk bilmiorum ama tenim beyaz gözlerim açık gri yeşil lütfen biri desinki şu rengi yaptım senin gibi yakıştı fln desin ne olur yahuu..elimdede bisürü çilek pembesi gelincik kırmızsı yogunlaştırıcı kaldı

Birde ben inanmıyorum böyle tarfile anlarınca resimde ekliyorum ona göre fikir edinirsiniz hem cildiminde hangi ton oldugunu ögrenirim :)

Son düzenleme:
Çok teşşkür ederim canım aslında biliomusun o resimde saçım bakırdı tarzın bakır bunun gibi ama şimsi saçımın önlerini birazdaha açmam lazım bu renk için palettenin yogun bakırınıda çok merak ediyorum acaba nasıl bir sonuç elde ederim onunlada tam emin degilim öte yandanda elimde çilek kızılı mevcut o bayalarada yazık olucak kullanamsam bilemedim kafam çok karışık :))

bak o resmin tarçın bakırlı orjinali :))

bide tarçın bakır yapmıştım ya yüzümü çok ama çok soluk göstermişti bide tarçın bakırın rengi mat ve kına gibi duruyordu

Beyaz tenlısın koyu tonlar cok yakısır sana bence

Sana ateş kızılı çok yakışır bence canım ben mavi göze kızıl, siyah göze sarı, ela & kahverengi göze de kahve tonlarını çok yakıştırırım ama sorun olacaksa eşinle aranda yeni bi ton düşünebilrm :))

Son düzenleme:

Boyalar açılmamışsa istediğin renkle değiştirmezler mi canım:26: Tanıdığın bir yerse şansını deneyebilirsin.
Kesinlikle saçlarını bakır kullanmandan yanayım, göz rengini müthiş ortaya çıkarmış Yoğun bakır çok yakışır
bence. Eğer koyu renk düşünürsen de şöyle bir kahve olabilir:

Canım sinem kobalın bu saç rengine ben bayılıyorum bakabilirsin bu tonlara herkese yakışır bu renk :))

Eklentiler

• $70809.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 128

aslında bu renkte çok hoş çilek kızılı gibi eşim ona birşey demiyordu sadece işte ben biraz akılsızlık edip içine pembe karıştırınca fosvorlu kırmızı oldu o yüzden rahatsız oldu biraz işte yoksa sadee çilek kızılı çok güzel bir renktir :)ama bu önerinide dikkata elıcagım bu boyayı kulalnan arkadaşım var ona çok yakışıyor :)

açılmamış bazılarıda açılmış tatlım aslında stok yapmaya çalışmıştım işte tek başına çilek kızılı iyiydide akrıştırınca pembeyle çok dikkat çekici yapay oldu :)kalsın olmazsa ihtiyacı olan birine veririm :) çok saol tatlım ya aslında bende bakır düşünüyorum ama ön taraflar bir tık daha koyu açsammı acaba sonra bakır yaparım :)ay kahvede güzelmiş naz elmasıda begeniyorum zaten çok :))

Şimdi halini çektim saçalrımın üstü bakır gibi koyu altda pembe kırmızı garip bi renk bakır için saçlarımı açmam lazım sanırım biraz daha en azından...

buda çilek kızılı tonu

canım ben kumralcıyım..
koyu kumrala boya.. ne açık, ne koyu...orta bir ton dur..
sonra istediğini yaparsın..

bu renkte güzel ama açık çok olmaz sanırım :/ peki tarçın bakırmı? yogun bakırmı? yoksa çilek kızılızımı bilemedim

Eklentiler

• $246403_258667964242593_92217990_n.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…