- Konu Sahibi AylakMadam
-
Beyaz tenlısın koyu tonlar cok yakısır sana bence
Çok teşşkür ederim canım aslında biliomusun o resimde saçım bakırdı tarzın bakır bunun gibi ama şimsi saçımın önlerini birazdaha açmam lazım bu renk için palettenin yogun bakırınıda çok merak ediyorum acaba nasıl bir sonuç elde ederim onunlada tam emin degilim öte yandanda elimde çilek kızılı mevcut o bayalarada yazık olucak kullanamsam bilemedim kafam çok karışık :))
bak o resmin tarçın bakırlı orjinali :))
Eki Görüntüle 503176
Eki Görüntüle 503190 Sana ateş kızılı çok yakışır bence canım ben mavi göze kızıl, siyah göze sarı, ela & kahverengi göze de kahve tonlarını çok yakıştırırım ama sorun olacaksa eşinle aranda yeni bi ton düşünebilrm :))
Boyalar açılmamışsa istediğin renkle değiştirmezler mi canım:26: Tanıdığın bir yerse şansını deneyebilirsin.
Kesinlikle saçlarını bakır kullanmandan yanayım, göz rengini müthiş ortaya çıkarmışYoğun bakır çok yakışır
bence. Eğer koyu renk düşünürsen de şöyle bir kahve olabilir:
Eki Görüntüle 503192
Canım sinem kobalın bu saç rengine ben bayılıyorum bakabilirsin bu tonlara herkese yakışır bu renk :))
aslında koyu tonalrda yaptım ama bi ışıltı yoktu boğuldugumu hissettim çok kapattı gibi geldi bide gözlerim açık renk olunca gora daki adama benzedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?