Ten uyumu ve evlilik

jLe

FREE PALESTİNE
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
100
30
Öncelikle herkese merhaba, benden daha tecrübeliler özellikle evli bayanlar olduğu için sitede biraz mahrem konuyu sormak istedim.

Sevgilimle 3 yıldan beri sevgiliyiz çok ilgili ve kibar birisi beni mutlu etmek için her şeyi yapar ve evlilik düşünüyoruz. Ama aramızda ten uyumu hiç yok....... Bu zamana kadar ten uyumu diye bir şeyin bile var olduğunu bilmezdim çünkü öncedeki ilişkilerimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.. hatta libidom yüksektir.. ama gelgelelim şuanki sevgilimle yaşadığım hiçbir cinsel aktiviteden zevk alamıyorum, hatta cinsellikten soğudum bile diyebilirim. Adam muhabbetini açtığında kaçıyorum resmen ne sanal ne reel bir şey yaşansın istemiyorum. İşin tuhafı sevgiliminde libidosu yüksek aklı fikri orda.. ama icraat yok..:KK45: Neyse hal böyle olunca bu konu üstünde bayaa düşündüm sonra dedim belki de ben kasıyorum kendimi biraz aktif olayım belki bu sefer karşılıklı bir şey hissederiz.. off bu sefer de adam erken geliyor.... yani nerden tutarsam tutayım olmuyor gibi. ayrıca bu iş ister istemez hep böyle tek taraflı olduğu içinde kullanılmış hissediyorum kendimi. Mental olarak çok gergin oluyorum. bazen üzgün.. kafam çok karıştı......... şimdi evlilik düşünüyoruz ama bu cinsellik konusu benim aklımdan hiç çıkmıyor... ne yapmalıyım? yol yakınken vazmıgeçmeli bu işten yoksa bi yoluyordamı var mı. onu seviyorum ama bu işe de aklım sırrım ermiyor açıkcası...

Son düzenleme:
3 sene geçmiş,yeni mi aklına geldi bacım..
Yakın deyip vazgeçmek istediğin yol tam 3 senelik.
Nasıl olur bilemem ama çok olmasa bile birliktelik olduğu vakit hoşnut kalmak,tatmin olmak önemli bence.
son 1 senedir cinsel anlamda yakınlaşıyoruz...

sanırım demek istediğiniz o kişiye cinsel yakınlık hissetmemek yani ten uyumu böyle birşey ki bence ilişkide çok önemli. ben içimin çekmediği kişiyle el ele bile tutuşamam. bence bu cinsel ilişkiye girmeden de hissedilebilen birşey olmalıydı. libido da farklı. yüksek libidonuz vardır ama o kişiyi arzulamazsınız. yani bilemedim, evlilik uzun bir Marathon ve cinsellik evliliğin de ilişkinin de çok önemli bir bileşeni. bence de biraz geç farkedilmiş bi nokta olmuş.

Aslinda duygularinizi cok güzel ifade etmissiniz.Sevgilinizle frekansı yakalamak adına konusmalar gecmedi mi hic? Durumdan haberi var mı?
ay geçti tabiki ama adam seni rahatsız eden ne diye soruyor ben tam olarak adını koyamıyorum beni rahatsız eden şeyin.. yönlendiremiyor mu desem ya da süreci kontrol edemiyor mu desem.. içim çekmiyor mu desem.. yani bir şeyler yapıyor adam ama o sırada ben evde değilim yokum yani..

Ten uyumu derken adamın yakınlığının itici gelmesi mi sıkıntı yoksa erken boşalması mı?? Yani hiç öpmek dokunmak istememekle orgazm olamamak farklı bir şey
başlangıçta yakınlık itici geldi, sonra ilişki yaşandı ben hiç orgazm olamadım, zamanla da dokunmak ve öpmek bile istemez bi hale geldim...

Öncelikle herkese merhaba, benden daha tecrübeliler özellikle evli bayanlar olduğu için sitede biraz mahrem konuyu sormak istedim.

Sevgilimle 3 yıldan beri sevgiliyiz çok ilgili ve kibar birisi beni mutlu etmek için her şeyi yapar ve evlilik düşünüyoruz. Ama aramızda ten uyumu hiç yok....... Bu zamana kadar ten uyumu diye bir şeyin bile var olduğunu bilmezdim çünkü öncedeki ilişkilerimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.. hatta libidom yüksektir.. ama gelgelelim şuanki sevgilimle yaşadığım hiçbir cinsel aktiviteden zevk alamıyorum, hatta cinsellikten soğudum bile diyebilirim. Adam muhabbetini açtığında kaçıyorum resmen ne sanal ne reel bir şey yaşansın istemiyorum. İşin tuhafı sevgiliminde libidosu yüksek aklı fikri orda.. ama icraat yok..:KK45: Neyse hal böyle olunca bu konu üstünde bayaa düşündüm sonra dedim belki de ben kasıyorum kendimi biraz aktif olayım belki bu sefer karşılıklı bir şey hissederiz.. off bu sefer de adam erken geliyor.... yani nerden tutarsam tutayım olmuyor gibi. ayrıca bu iş ister istemez hep böyle tek taraflı olduğu içinde kullanılmış hissediyorum kendimi. Mental olarak çok gergin oluyorum. bazen üzgün.. kafam çok karıştı......... şimdi evlilik düşünüyoruz ama bu cinsellik konusu benim aklımdan hiç çıkmıyor... ne yapmalıyım? yol yakınken vazmıgeçmeli bu işten yoksa bi yoluyordamı var mı. onu seviyorum ama bu işe de aklım sırrım ermiyor açıkcası...
Ten uyumu olmadan sevgi olmaz.seviyorsan dokunmadan duramazsın.bırak kendini sevişmek için zorlamayı, regl dönemlerinden bile kendini tutamayıp, sakıncalı işlere girişirsin.kısaca ilgi, sevgi hoşuna gitmiş, mantığın onaylamış, bundan iyisini mi bulacağım, evlenecek adamı da çaktım mı tamam demişsin ama cinsellik tırt olunca bıtün bunları iz kalmayacak şekilde siler süpürür.üzgünüm.

peki sorunun ten uyumu olduğuna eminmisiniz?
yani şuan ilişki içerisinde olduğunuz için karşı tarafı istemediğinizi düşünüp geçmiş ilişkilerinizde öyle olmadığınızı söylüyorsunuz
belkide sizde sorun vardır ? bundan snraki ilişkinizde belkide böyle olacaktır
bir uzamana gittinizmi

Peki kendinizi kasmadiginizda zevk aldiniz mi asil onemli olan konu o erken bosalmaya ilerleyen zamanlarda cozum bulursunuz ama ten uyumu sizin için önemli bir konu size kendi taktigimi yazayım belki isinize yarar benim esimde genelde erken geliyor biz kondon kullaniyoruz esim boşalsada ereksiyon hali devam ediyor ve ben orgazm olana kadar devam ediyor ben genelde cok cabuk orgazm oluyorum ama cok nadiren boyle hemen gelemedigim oluyor o zamanlar kondom cok isimize yarıyor birde erken bosalma dedigim 5-6 dk zaman dahada kisaysa orda ise yarar mi onuda bilmiyorun

Muhtemelen önceki deneyimleriniz ile kıyasladığınız için böyle hissediyorsunuz, ben öyle anladım. Şimdi ayrılsanız ve sevgiliniz gidip hiç deneyimi olmayan biriyle evlense belki kadın aa normali buymuş sanacak bir ömür hiçte kafasına takmayacak ama siz daha önceki deneyimlerinizle kıyasladığınız için muhtemelen evlensenizde aynen böyle hissiyatınız devam eder. Teraziye iyi yönlerini ve kötü yönlerini koyun hangisi ağır basıyosa ona göre karar verin

Bu konuyu dert edip, actiginiza gore cinsellik sizin icin önemli
Uc yil sevgili, bir yildir da aktif cinsel hayatiniz var, bu konuda ne istediginizi, ne beklediginizi v.s konuşmuyor musunuz?
Evlenince ne olmasini bekliyorsunuz?
Nikahta kerametle adamin șaha kalkacagini, evrilecegini mi?
Evlenince surekli dipdibe ayni evde olacaksiniz, şimdi cinsellik lafini duyinca kaciyorum diyorsunuz, o zaman ne olacak, herkes o konuda bireysel mi takilacak, oyle olsa bile bu sizi zamanla eksik ve mutsuz hissettirir.

Evlilikte cinsel uyum çok önemli. İyiyse bir çok sorunu bertaraf ediyor. Kötüyse de en ufak şey göze batıyor, ilişki geriliyor. Böyle bir evliliği göz göre göre yapmayın bence. Zaten böyle sorunlar olmadığı zaman evlilik düşünülür. Bence bu evlilik çok sağlam temelli olmaz.

X