ten rengi problemi

:KK70:
Hiiçç takılmıyorum valla.Benim sevgilime lise yıllığında da üniversite yıllığında da sarışın afeti bulur evlenirsin inşallah yazmışlar. Hep sarışın severim dermiş. Ben gayet buğday ten ve orta kumrallıktayım.
O işler öyle olmuyor.
Benim yakın bir arkadaşım da esmerle evlenmek isterdi gitti sarışın mavi gözlü bir Karadenizliyle evlendi.
Hayal etmek başka sevmek başka.
Seni sevmiş olmuş bitmiş, mutluluklar

ten rengini açan kremler falan var onlardan kullan çok takıldıysan. ama buğday ten iyidir ya.

beyaz tenli biri olarak yaz kış güneş kremi kullanmak zorunda olmak, azıcık güneşte kızarmak, bırak güneşi deniz kenarında gölgede rüzgardan bile yanmak nasıl bişey tahmin edemezsin :KK70:

ten rengi Yüzünden milyonlarca siyahi insan öldürülmüş ya da işkence Görmüş Köle yapılmış. ten rengi nedense insanlar için önemli, ama bu konuda ciddi bişey göremedim. gayet de normal bi cevap vermiş. seni beğendiğini söylemiş işte.

İyi akşamlar kızlar :)
Uzun zamandır beni seven, konuştuğumuz biri var, bende onu çok seviyorum ama daha konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz sadece, sevgili olmadan önceki o tatlı dönem yani . :)

Laf arasında ona "nasıl tip kızları beğenirsin?" diye sordum ergenken beyaz tenli kızları beğeniyordum ama şuan senden başkasını beğenmiyorum dedi.

Bende bozuntuya vermedim ama bozuldum biraz acaba aklı hala öyle tiplerde midir diye

Güveniyorum aslında ama takıntı yaptım sanırım, aşırı kıskanç bi sevgili olucam galiba ben :0

Bu arada ben buğday tenliyim..

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
canım benim ergenken demiş sana neden bu kadar takılıyosun ki yani simdi senden baskasını begenmiyorum cümlesi sana hiçbirsey ifade etmiyomu bence önceki cümleyi değil de son söylediği cümleyi düşünüp mutlu ol bunlar ufak tefek seyler yani :) takılma bu kadar. eşimin eski sevgilisiyle haftada en az 4 5 gün karsılasıyoruz o bastan ayaga süzmeler tip tip bakmalar her hafta yasanıyo :) ne yapalım yani eski çöpe atılmış bir defter için canımı sıkıp eşimle aramı bozmaya değermi hiç sonuçta eşimin soyadını ben tasıyorum bu benim için en büyük gurur.... öyle seyler takılmaz kafaya kıskan ama ileri derecede değil o mutsuzluktan baska birşey vermez size....

Eger bu durumdan kendin sikayetciysen kremler sabunlar vs var. Ben oriflamein bi sabununu kullaniyoru 4 5 senedir. Cilt rengini aciyor. Ama ben bugday tenli olmayi sevmedigim icin yapiyorum bunu. Kendin sikayetciysen o tarz urun kullan.

Bu arada sarisin erkekten nefret ederim, renkli gozlu erkek de sevmem, tuylu erkekten hoslanmam. Nisanlim ve 20 gun sonraki esim bunlarin hepsine sahip. Aklinda olsun :KK66:

Nasil tip kizları begenirsin ne kdr sacma bi sorudur ya..
Allah kimseyi bu soruyu soracak kdr özgüvenden yoksun bırakmasın.

İşte insan kendine neyi dert edineceğini şaşıyor.
Bu tür konuları Bir Derdim Var bölümüne açmayınız rica ediyorum diğer konulara hakaret oluyor.
Ah ne tatlı sizin için beyaz ten sevdasından vazgeçmiş ah ne büyük bir aşk başlıyor öyle.

ne bozuluyorsun benim eşimde sarışınları beğeniyor hala daha öyle renkli gözlü falan ama ben öyle dilim :KK53: bu işler beğendiğin tiplere göre olmuyor :KK66:

site niye bukadar agir ? dün aksam hic giremedim...
En Büyük KK

ten rengini açan kremler falan var onlardan kullan çok takıldıysan. ama buğday ten iyidir ya.

beyaz tenli biri olarak yaz kış güneş kremi kullanmak zorunda olmak, azıcık güneşte kızarmak, bırak güneşi deniz kenarında gölgede rüzgardan bile yanmak nasıl bişey tahmin edemezsin :KK70:

Yol yok çok memnunum ten rengimden de öyle demesi canımı sıktı biraz, ama o da boş bi kuruntuymuş :KK70:

İşte insan kendine neyi dert edineceğini şaşıyor.
Bu tür konuları Bir Derdim Var bölümüne açmayınız rica ediyorum diğer konulara hakaret oluyor.
Ah ne tatlı sizin için beyaz ten sevdasından vazgeçmiş ah ne büyük bir aşk başlıyor öyle.

Ne diyorsun ya?

canım benim ergenken demiş sana neden bu kadar takılıyosun ki yani simdi senden baskasını begenmiyorum cümlesi sana hiçbirsey ifade etmiyomu bence önceki cümleyi değil de son söylediği cümleyi düşünüp mutlu ol bunlar ufak tefek seyler yani :) takılma bu kadar. eşimin eski sevgilisiyle haftada en az 4 5 gün karsılasıyoruz o bastan ayaga süzmeler tip tip bakmalar her hafta yasanıyo :) ne yapalım yani eski çöpe atılmış bir defter için canımı sıkıp eşimle aramı bozmaya değermi hiç sonuçta eşimin soyadını ben tasıyorum bu benim için en büyük gurur.... öyle seyler takılmaz kafaya kıskan ama ileri derecede değil o mutsuzluktan baska birşey vermez size....
Haklısın canım.. :)

ben de esmerlerden hoşlanmazdım hiç.
ama erkek arkadaşım zifiri karanlık :)
öyylee önyargılar yanlış, bir gün biri çıkıyor karsına ve afallıyorsun.
takma kafana yani,çocuk ne güzel söylemiş ...

X