• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten kokusu :(

mutlumelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.741
1
3.174
133
Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:( Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:( Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:(

Alt tarafi koku diyip gecmemek lazim, koku baya onemli birsey. Kokusu bu kadar itici gelen biriyle devam edemezdim ben olsam parfumle filan nereye kadar. Bir rahatsizligi filan olabilir mi bilemedim ama insan özel anlarda kotu koku alinca pek hoş olmaz heralde.
Evet yaa olmuyor..Pek çok konuda da bana destek oldu nasıl dicem ben kokuyosun istemiyorum diye yaa bu nasıl bir durum allahım:( midem kalkıyor arabama bindiği anda camları açıyorum:(( duş alıyor ama üstünü başını sanki pek yıkamıyor gibime geldi:(

O koku neden kaynaklı bu önemli. Mesela mantar çok kokar. Kuzenim ayağında vardı tedavi bitene kadar burnumuzun direği kırıldı. Ya da ben de vajinal enfeksiyon vardı. Tedavi olmasaydım ve iç çamaşırımı günde 5 kere değiştirmeseydim o koku eminim hissedilir bir hale gelirdi. Bazı insanlarda şunu yapıyor; her gün duş almak bir yana, kıyafetlerini ikinci ya da üçüncü kez giyiyorlar. Bunları iyi hesap etmek lazım. Bence sorular sorarak bir yoklayın bakalım. Eğer ten kokusuysa çözümü yok fakat yukarıda yazdıklarıma yakın bir durumsa idare edilebilir. Yazmadan geçmeyeyim; koku çok önemli. Kokusunu sevmediğim biriyle yapamazdım sanırım.

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı:KK43:
Bu nasıl oluyor ya? Ben cidden anlamıyorum. Her gün duş almasını geçtim gün aşırı duş alsa bile kıyafetlerini de yıkarsa bir insan nasıl kokabiliyor? Acaba hormonel bir durum mu?

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:KK43: Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:KK43: Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:KK43:
Seven insana sevdiğinin kokusu en güzel kokudur sevdiginizden eminmisiniz yoksa iyi biri diyemi evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Karaciger hastaligi olabilir mi? Onun ilaclarinin boyle agir koku yaptigini duymustum. (Sirozdu tanidigim)

Karsilastirma yapamam kokunun boyutunu bilmiyorum ama esimin de bana agir gelen ten kokusu vardir
Beyenmem ama sorun da etmem, cünkü esim o benim yani kokusu bana agir geliyor diye ona karsi olan duygularim degismiyor, hastalikta saglikta beraberlik gözüyle bakiyorum bu tarz seylere
Evlenmeden önce de kokusu beni cekmezdi, bayilmiyorum kendisine de dedim, pis asla degil ama ten kokusu iste, kisinin kendine has
ten uyumumuz yok belki de, ama yedi yillik evliyim
Onun da kokuya karsi hassasiyeti vardir hatta, ben her daim güzel kokarim, zaten sürekli yeni kiyafet giyeriz üzerimizde kalmaz
Esim de hergün corap, tsört falan degistirir; ayaklari, ayakkabisi hic kokmaz ama dedigim gibi kendine has ten kokusudur bu, bana agir yagli gelir, yediklerine göre de artar esansi
Ben bu sekilde yasiyorum cünkü varsin kokusu bana agir gelsin, türlü yollarla telafi edilir, git yikan desem asla üsenmez, hatta kendi rahat edemez gider dusunu alir azicik terlese
Saglik sorunundan ya da hijyenden kaynaklanmiyorsa kendine has ten kokusudur
Ben bununla yasamayi ögrendim mesela, gözlerine baksam yetiyor cünkü, her türlü telafi edecek, teraziyi dengeleyecek birseyer bulurum

Sanırım çok titiz biri de sayılmaz şöyle bir düşündümde..Ayakkabılığını açıp ayakkabımı koyacakken kokudan bayıldım hızla kapakları kapadım..Anladığım kadarıyla üstünü başınıda pek yıkamıyor.Ten kokusuda üstüne cabası oluyor zannımca.İyi de ben hangi biriyle baş edeceğim..Evet kalpten bir hissim yok iyi ve çok düzgün biri diye evlilik düşünmüştüm ileride severim diye ama bu koku konusu beni bitirdi:(

Kimi insanın ten kokusu ağır oluyor evet.
Temizlikle alakalı olmayabiliyor. Ama mesela vücut peelngleri- bebek yağı falan düzenli kullanımda ten de kalıcı bir koku
bırakabiliyor

Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin koku:( Bu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum:( Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü:(
Ne yalan söyleyeyim koku önemli bi konu cünkü iğrenirsenz cok fena yanına bile yaklaşmazsnz buda tüm sevgiyi aşkı öldürür bence önemli bu mevzu

Sanırım çok titiz biri de sayılmaz şöyle bir düşündümde..Ayakkabılığını açıp ayakkabımı koyacakken kokudan bayıldım hızla kapakları kapadım..Anladığım kadarıyla üstünü başınıda pek yıkamıyor.Ten kokusuda üstüne cabası oluyor zannımca.İyi de ben hangi biriyle baş edeceğim..Evet kalpten bir hissim yok iyi ve çok düzgün biri diye evlilik düşünmüştüm ileride severim diye ama bu koku konusu beni bitirdi:KK43:
Hem ileride severim diyorsunuz bide kötü kokuyor diyorsunuz bence yol yakınken dönün gerek yok yani...

Back