Katiliyorum. Siyah, koyu kahve, koyu kizil. Koyu tonlardan vazgecmeyin derim. Yüzü daha canli daha güzel gösteriyor, gözlerin rengini ortaya cikariyor. Acik renkler solduruyor yüzü. Ah keske annem izin verse de siyaha boyasam saclarimi. :97:
Katiliyorum. Siyah, koyu kahve, koyu kizil. Koyu tonlardan vazgecmeyin derim. Yüzü daha canli daha güzel gösteriyor, gözlerin rengini ortaya cikariyor. Acik renkler solduruyor yüzü. Ah keske annem izin verse de siyaha boyasam saclarimi. :97:
bence siyaha sakın boyamaaaa koyu kahve yap ama sakın siyaha boyatma arkadaşımda siyah istiyordu boyadı dıpler cıkınca cok kotü oluyor onu geçtim nedenini bilmiyorum ama siyah çokk yıpratıyorr
bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengiydi şu an serpme yaptrdm kahvelerın arasında sarılar var hoş duruyor ama tamamen sarı saç gerçekten yüzü cansız gösteriyor karamel tonlarıda yakısır dye dusunuyrm
bende çok fazla sarı istiyorum ve bugüne kadar siyah kullandım bi anda sarıya dönmek tuhaf olcak =) göz rengim kahverengi ama ela lens almayı düşünüyorum. beyaz tenliyim zaten saç koyu kaş koyu :) ama kaşıda açacam saçıda açacam kararlıyım :)
pelinliii tatlım (adaşız aynı zamanda) bence sende biraz açık renklere dönmelisin hep koyu kullandıysan :)
adaşım yaparsam en açık açık kahve yapıcam çünkü benim kullandığım şampuanın saçı açma özelliği var sende sarıya dönmek istiyorsan 2 tonn aça aça git ama bence sarı yapmaa en fazla koyu kumral yapp