Saç Rengi ve Saç Boyama ten beyaz saç koyuu kahve ne renk yapsam ?

bence beyaz tenli kadınlara simsiyah saç çok yakışıyo ama açmaz diyosan karamel falan daha iyi olur kanımca.

Katiliyorum. Siyah, koyu kahve, koyu kizil. Koyu tonlardan vazgecmeyin derim. Yüzü daha canli daha güzel gösteriyor, gözlerin rengini ortaya cikariyor. Acik renkler solduruyor yüzü. Ah keske annem izin verse de siyaha boyasam saclarimi. :97:

bence siyaha sakın boyamaaaa koyu kahve yap ama sakın siyaha boyatma arkadaşımda siyah istiyordu boyadı dıpler cıkınca cok kotü oluyor onu geçtim nedenini bilmiyorum ama siyah çokk yıpratıyorr

bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengiydi şu an serpme yaptrdm kahvelerın arasında sarılar var hoş duruyor ama tamamen sarı saç gerçekten yüzü cansız gösteriyor karamel tonlarıda yakısır dye dusunuyrm

adaşım yaparsam en açık açık kahve yapıcam çünkü benim kullandığım şampuanın saçı açma özelliği var sende sarıya dönmek istiyorsan 2 tonn aça aça git ama bence sarı yapmaa en fazla koyu kumral yapp

bende beyaz ten , koyu kahve saç,koyukahve göz , kara kaş oyüzden saçlarımı boyamaya çekiniyorum.. evde hangi rengi uygulayabilirim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…