Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu şekilde temudan ücretsi ürün alabilirsiniz bunlar benim dün aldıklarım eğer isterseniz yazın ben size link vereceğim onaylayanlar banada linklerini paylaşırlar bende sizinkini onaylarım karşılıklı kazanırız
Kuzum o linke tıkla adımları takip et zaten temuyu indireceksin kart vs kaydetmiyorsun herşey ücretsiz kargo vergi vs hepsi sadece onu onaylayıp hediyeni seçip linki paylaşacaksın işte buraya atarsın sende linkini bizde sana onay veririz bir sürü kişi olursak kolayca sürekli birşeyler alabiliriz
Kuzum o linke tıkla adımları takip et zaten temuyu indireceksin kart vs kaydetmiyorsun herşey ücretsiz kargo vergi vs hepsi sadece onu onaylayıp hediyeni seçip linki paylaşacaksın işte buraya atarsın sende linkini bizde sana onay veririz bir sürü kişi olursak kolayca sürekli birşeyler alabiliriz
Benimde kayıtlı valla hep alışveriş yapıyorum sorun yok zaten bazıları dolandırıcı falan sanıyor o yüzden dedim inik değilde indir ama kaydetme anlamında