mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 16 Ocak 2011 Konu Sahibi mymelino #1 bu krem akne lekesi - çil - yara hertürlü cilt problemi için kullanılıyomuş.. ermiş aktar tarafından çıkmış bi krem miş ..... kullanan var mı ??
bu krem akne lekesi - çil - yara hertürlü cilt problemi için kullanılıyomuş.. ermiş aktar tarafından çıkmış bi krem miş ..... kullanan var mı ??
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 18 Ocak 2011 Konu Sahibi mymelino #2 bugün sipariş verdim.. 2-3 gün içinde gelir dediler..... kullanınca yazarım gelişmeleri.... akne lekeleri için kullanıcam ben....
bugün sipariş verdim.. 2-3 gün içinde gelir dediler..... kullanınca yazarım gelişmeleri.... akne lekeleri için kullanıcam ben....
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 21 Ocak 2011 Konu Sahibi mymelino #3 krem elime ulaştı kullandıkça yorum yazacağım.. kıvamı losyon gibi ... cam şişenin içinde ... sabah akşam kullanyosunuz...
krem elime ulaştı kullandıkça yorum yazacağım.. kıvamı losyon gibi ... cam şişenin içinde ... sabah akşam kullanyosunuz...
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 4 Şubat 2011 Konu Sahibi mymelino #4 kullandım ve kullandığım sürece bendee sivilce çıkardı .. kullanmayı bıraktım .. tavsiyeee etmemm..