Temmuzda doğum yapacağım bebek için ve kendim için olmazsa olmaz dediğimiz neler koymam gerekiyor?

rebellee4

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Temmuzda doğum yapacağım bebek için ve kendim için olmazsa olmaz dediğimiz neler koymam gerekiyor?

Meme uçlarınizin yara olmaması için krem.
Bende bunu yazmaya gelmiştim. Ben hastanede emzirirken ağlayınca annem gidip almıştı eczaneden. İlk günler fena acıdı benim. Tavsiyem doğumdan önce başlayın uygulamaya ki yumuşatsın.
Ben bide bebişin yatacağı yere yedek örtü almadığıma pişman olmuştum. Hastanenin yatağında kendinden örtü var ama benim direk oraya yatırmak içime sinmemisti. Goturdugum örtüye de kaka bulasinca battaniyesini çarşaf olarak kullanmak zorunda kalmıştık.

Peki hangi marka krem tavsiye ediyorsunuz

Bol bol zıbın, bizler için bol gecelik, müslin örtü bolca ilk aklıma gelenler bunlar. Depend bir de
Depend bence hastaneye sorsun, bana hastanede hemşireler lazım oldukça verdiler. Eve çıktığımda normal ped yetiyordu zaten

Bebeğin yatacağı yer için ekstra örtü, bir iki yedek battaniye kusma kaka vakaları olabilir Normal doğum yapacaksan doğum sonrası aç oluyorsun yeme içme serbest :) bol yeşillikli salata bol dereotu olan süt için, ve mercimek çorbası vs gibi şeyler olursa iyi olur... Hastane bana şerbeti kendi vermişti süt insin diye bir sürahi hemşireler içirdi onu..
Hastane çıkışı için kendine kıyafet... doğum esnasında hastane içinde giymek için rahat bir terlik yürüyüş vs yaptırıyorlar her iki doğum şeklinde de..
Doğum sonrası kan kaybı ve enerji harcayınca bir üşüme geliyor koridorda yürürken falan üzerine almak için bir şey
Benim ayaklarım da çok üşimüştü çorap olsun üşürsen giyersin
Bolca su 3 -4 litre su içmeni isteyecekler artık süt için
Pişik kremi koy:) bizim bebe ta ilk günden pişik olmuştu doktor krem aldırdı sürdük... Hasta bezi denmiş ama bizimkini hastane verdi. İstedikçe değiştirdik. Sonra kanama azalıyor ve normal uzun pede geçiyorsun evde...
Meme ucu kremi lanolinli
Ben bir gün kaldım nisanda yaptım doğum eve gidince aldım duş, belki hastanede sıcakta duş almak istersin ona göre kendini ayarla .. yanında refakatçi olacak kişi de terlik alsın yanına. Giy çıkar gece perişan oluyor insan ayakkabı ile...
Bebek bezi mutlaka lazım ebeler de bir tane içeri verilecek takımda istiyor bez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…