Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu yazmaya gelmiştim. Ben hastanede emzirirken ağlayınca annem gidip almıştı eczaneden. İlk günler fena acıdı benim. Tavsiyem doğumdan önce başlayın uygulamaya ki yumuşatsın.Meme uçlarınizin yara olmaması için krem.
Peki hangi marka krem tavsiye ediyorsunuzBende bunu yazmaya gelmiştim. Ben hastanede emzirirken ağlayınca annem gidip almıştı eczaneden. İlk günler fena acıdı benim. Tavsiyem doğumdan önce başlayın uygulamaya ki yumuşatsın.
Ben bide bebişin yatacağı yere yedek örtü almadığıma pişman olmuştum. Hastanenin yatağında kendinden örtü var ama benim direk oraya yatırmak içime sinmemisti. Goturdugum örtüye de kaka bulasinca battaniyesini çarşaf olarak kullanmak zorunda kalmıştık.
Ben lansinoh kullandım memnundum. Sürdükten sonra emzirme öncesi silmek gerekmiyor o güzel bişeyPeki hangi marka krem tavsiye ediyorsunuz
Depend bence hastaneye sorsun, bana hastanede hemşireler lazım oldukça verdiler. Eve çıktığımda normal ped yetiyordu zatenBol bol zıbın, bizler için bol gecelik, müslin örtü bolcailk aklıma gelenler bunlar. Depend bir de
![]()
Bana ebe çantanıza bir paket koyun dediDepend bence hastaneye sorsun, bana hastanede hemşireler lazım oldukça verdiler. Eve çıktığımda normal ped yetiyordu zaten
Hastaneye göre değişiyorBana ebe çantanıza bir paket koyun dedi
DoğrudurHastaneye göre değişiyor![]()
Bebeğin yatacağı yer için ekstra örtü, bir iki yedek battaniye kusma kaka vakaları olabilirTemmuzda doğum yapacağım bebek için ve kendim için olmazsa olmaz dediğimiz neler koymam gerekiyor?