temmuz izmir anneleri haydi burada bulusalim

bildiğim kadarıyla belli bir haftadan sonra hastaneler kabul etmiyor sende geç kalmadan belirle hastaneni yoksa zor durumda kalırsın canım
cnm ben bastan beri hayata gidiyordudmda son tahlillerimi sadece baska hastanede yaptirdim orasida bana cok yakin oldugu icin evde kalan misafirlerim vardi malesef araracele oraya gidip geliyordum

ağrılı ve zorlu izne ayrılmadım henüz evde iş işte iş zor oluyor tempolu :)
Aynen ben de izne ayrılmadım dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Bel ağrısı başlıyor öğlen gibi oturur pozisyona geçiyorum. Bir de sol ayağım çok ağrıyor ama yılmıcam kararlıyım

Aynen ben de izne ayrılmadım dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Bel ağrısı başlıyor öğlen gibi oturur pozisyona geçiyorum. Bir de sol ayağım çok ağrıyor ama yılmıcam kararlıyım
Ne zaman çıkmayı düşünüyorsun ? ben çıkıcam bu haftadan sonra :)

Ne zaman çıkmayı düşünüyorsun ? ben çıkıcam bu haftadan sonra :)
Vaalla 6 temmuzda 37 oluyorum. Dayanabildiğiö kadar dayancam. Arabayla kliniğe kadar geliyorum klimaya daanıyorum. Çok fazla hastalara da bakmıyorum. Sabahtan ameliyatlarımı yapıp oturuyırum.

canım ben artık çıktım dayanamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…