Nişan Temmuz ayında nişanlanacaklar buyurun buraya =))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
Zaman hızla ilerliyor. gittkçe daralan zaman, nişanlık, bohça,alyans, alışveriş heyecanı....
hepsi çok hoş heyecanlar ama hepsi bir o kadar da stresli işler

aslında benim hem isteme-söz hem de nişan bir arada olacak. tabiki evde olacak. nasıl olacak, ne ara istenecek ne ara yüzük takılacak, hangi zaman diliminde resim çekilmeye gideriz......
bir sürü soru var aklımda.
bugün bursadan nişan için kıyafet bakmaya gidicez. umarım gönlüme göre bir şeyler bulabilirim
bir yandan hem kendime bohça hemde erkek arkdaşıma bohça listesi çıkardım ama henüz tamamlanmadı. bir de bunun stresi var üstümde.
sizler neler yaptınız? çok mu geç kaldım ben

9 temmuzda nişanım var alışverişe çıkmadık daha iznim var heyecandan ölcemmmm çok güzel mutlulklar bunlar yaa hele sevdiğin insan için birşeyler alcağını bilmek çok güzellll:) allah herkese sevdiği insanla evlenmeyi nasip eder inşallahhhhhh

çok şükür elbise derdinden haftasonu kurtuldum :)
evde olacağı için abiye almak istemedim. ipek yolundan çok hoşuma giden beyaz bir elbise aldım.

krem renkli olanı da güzel durdu ama aradığım elbise o değildi veeeeeee

buradaki beyaz elbiseyi aldık =)
mankende durduğu gibi durmadı tabiki. 36 beden giymeme rağmen 36 bedende yanlardan biraz tamirlik işi var. mankende gecelik gibi durması ondandır. ayrıcaaaaa bende o kadar kısa olmadı
üstünde beyaz tül var ve üstlerine el ile çicek yaprak desenleri kesilip aplike yapılmış.
çok beğendim =))
taş rengi bir ayakkabı veya siyah taşlı bir ayakkabı almayı düşünüyorum.
vakit bulursam kendi resimlerimi de eklerim.

erkek arkadaşıma da karacadan gömlek ve kravat aldık.
elbisede gümüş renginede taşlar odluğu içn gri üzeri altın sarısı benekleri olan bir kravat aldık. tek beğenmediğim kısmı çok iri benekliydi. başka bulabilirsek o zmana kadar değiştirmeyi düşünüyorum.
çok büyük bir dertten kurtuldum çok şkür

Not: katalog resmi ve firma ismi veriliyor mu korkuma yazıp yazmama kısmında kararsız kaldım. umarım yazılıyordur. banlanmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…