- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Zaman hızla ilerliyor. gittkçe daralan zaman, nişanlık, bohça,alyans, alışveriş heyecanı....
hepsi çok hoş heyecanlar ama hepsi bir o kadar da stresli işler![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
aslında benim hem isteme-söz hem de nişan bir arada olacak. tabiki evde olacak. nasıl olacak, ne ara istenecek ne ara yüzük takılacak, hangi zaman diliminde resim çekilmeye gideriz......
bir sürü soru var aklımda.
bugün bursadan nişan için kıyafet bakmaya gidicez. umarım gönlüme göre bir şeyler bulabilirim![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
bir yandan hem kendime bohça hemde erkek arkdaşıma bohça listesi çıkardım ama henüz tamamlanmadı. bir de bunun stresi var üstümde.
sizler neler yaptınız? çok mu geç kaldım ben
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
hepsi çok hoş heyecanlar ama hepsi bir o kadar da stresli işler
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
aslında benim hem isteme-söz hem de nişan bir arada olacak. tabiki evde olacak. nasıl olacak, ne ara istenecek ne ara yüzük takılacak, hangi zaman diliminde resim çekilmeye gideriz......
bir sürü soru var aklımda.
bugün bursadan nişan için kıyafet bakmaya gidicez. umarım gönlüme göre bir şeyler bulabilirim
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
bir yandan hem kendime bohça hemde erkek arkdaşıma bohça listesi çıkardım ama henüz tamamlanmadı. bir de bunun stresi var üstümde.
sizler neler yaptınız? çok mu geç kaldım ben