- 3 Haziran 2011
- 188
- 0
asena batın kaçtı liste düzenlerken yanlışlık oldu galiba..
30 haziran canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asena batın kaçtı liste düzenlerken yanlışlık oldu galiba..
nazar boncuklarda benden maaşallah
günaydın kızlar.artık dayanamadım akşam eve giderken hastaneye gittim 1.28 çktı sonuç olmadı yine akşamdan beri ağlamaktan bittim artık.bu akşamda dr gidicem inşallah yine kiste çevirmemiştir bi 6 ay daha onunla uraşıcak gücüm yok umarım siz ii haberler verirsiniz
günaydın tombis bende bugün adetimin ilk gününden itibaren 8. Günüm ateşim36.4 çıktı
5 günde bir listeleyip paylaşalım..
günaydın kızlar.artık dayanamadım akşam eve giderken hastaneye gittim 1.28 çktı sonuç olmadı yine akşamdan beri ağlamaktan bittim artık.bu akşamda dr gidicem inşallah yine kiste çevirmemiştir bi 6 ay daha onunla uraşıcak gücüm yok umarım siz ii haberler verirsiniz
canm ya bende işten geç çıktım alamadım test bende bu akşam alıp yarın sabah yapıcam hadi inş yarın sabah güzel haberler veririz beraber ..ya bide ben bu sabah acayip baş dönmesi mide bulantısıyla uyandım bunlar hayra alamettir inş :))
ilk aralık ayında denedik klomeni kiste çevirdi 25cm kadar ohss oldum yoğun bakımda kaldım kötü günler geçirdim 6 aydır kist tedavisi gördüm allahıma şükür buay kist falan kalmamıştı yine klomen-ovitrella denedik oda olmadı rabbim ol demedikten sonra ne yaparsak boş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sabır çok sabır gerektiren bi olay canım acıyor çok
günaydın kızlaaar :) akşam rüyamda sıra sıra oturmuş ikitaraftan at kuyruklu şipşirin kızlar gördüm. Allah'ım inşallah nasip eder yaaa :) bu arada ben listedeyim ama benim bu ay yok yani progesteron tahlilim 1.19 çıktı. O yüzden zaten diğer aya hazırlık olsun diye evening primrose oil ve spirulina ya başladım. Hepinizi öpüyorum işe gitmek için hazırlanmam lazım. :)
Ay hadi bakalım hayırlısı kaç gün gecikti senin adet?
bu gün itibariyle 5 gün gecikti :)
Tamam şimdi buldum 30 hazirandaymış ama olmamışsın dimi e süper valla 5 günlük gecikme olmuş :) çok iyi haber :) havadan sudan bukadar sarkmaz vallahi de billahi d evar birşey :) hadi bize haber ver de yarın bize de motivasyon olsun
günaydın kızlar nasılsınız...benim canım sıkkınnnnnn