Ben adet olsam da olmasam da ağustosta yaptırıcam tahlili vallahi bak :) beklicem adet benim bebek benim allah allah :) kim karışır:) iyice kesin çıksın birşey varsa yoksa da yoktur. Bir de doktordan belki 2 aylık hamilesiniz lafını duyup sevinmek istiyorum olamaz mı :)
arkadşlar silik çizgi çıkanların umudunu kırmak istemm ama benm adetim 11gün gecikmişti testte silik çıktı kanda baktırdım yoktu gebelik tahlili yaptığım test yanlışmır markasıda ceratin gebelik testi ben bi daha asla ondan almambütün umutlarımı suuya düşürdü
walla kutlarım ama ben dayanamam..13 günüm var en fazla 10 gün bekeleyebilirm..adetim gelecekte geçecektee..acaba hamilemiyim diyecem
alla ala ilginc,genelde silik cizgi cikanlar hep hamile aoluyolar..
belkide dedigin giibi testte wardi bisey..bide sabah hicbisey yemeden icmeden kalktigin gibi yapman gerekiyo ve ilk 10 dakika icerisindeki testi kaale almalisin,2-3 saat sonra hamile olmasan bile silik cizgi cikiyo cok durdugu icin,hepsini goz onunde bulundurmak lazim
Valla bu yaştan sonra silik çizgi çift çizgi tewk çizgi halim yok benim uğraşacak giderim arkadaş 2 dk kan veririm yoruma açık değil sonuçta paşalar gibi kan testi varsa vardır yoksa sağlık olsun der geçeriz. Dimi ama :) kan tahlili kesin dedim de onu da aman ha iyice bi geciksin adet te öyle baktırın geçici sevnç yaşamasını istemem kimsenin geçici sevinç yaşayıp sonradan üzülmektense bukadar bekledik bekledik biraz daha bekleriz.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
arkadaşlar zaman geçmiyor...
Bugün işyeride çok stresli çok problemli kendmde problemliyim şiştim vallaaa.
Sürekli ağlamaklı gözler dolu dolu bi tuafım yaa...oralardan bi okuyup üfleyin lütfen...
ben teşekkür ederim..emeğin için çoooooooook teşekkür ederim..
Seni ve topiğindeki bütün güzel anne adaylarını hergün bekleriz..
Umarım hepiniz hamile haberi verirsiniz..
Yapacak olan allah değilmi..bizim duamızda kalpten değilmi..olur inş olur..
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Hay allah ayrılık sahnelerini hiç sevmem
o da doğru :) hakkımızda hayırlısı
yok arkadşm aynn öyle yaptm 10 dk içinde çıktı hatta hiç beklemedn oldu doktora giderken yanmdada götürdm hadi hayrlı olsun bebğinz dedi haftasını belirmek için kanda bakalm dedi o zamn bişey çıkmadı hayal kırıklılığımı sen düşün işte
ama eşimn içine doğmuştu herhalde hep sevnme belki yanlıştr diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?