Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Tebrikler canım hamilesin, kendine çok dikkate et heralde yeni yerleşmiş değerine göre. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

aslında değer beni biraz kıllandırmadı değil. Son adetim 5 temmuzdu, yumurtlama temmuz 21 gibi. biraz daha mı yüksek olmalıydı ki değer acaba?

aslında değer beni biraz kıllandırmadı değil. Son adetim 5 temmuzdu, yumurtlama temmuz 21 gibi. biraz daha mı yüksek olmalıydı ki değer acaba?
Ooo şimdiden böyle şeyleri takarsan yandın benimde ilkinde düşüktü ama şimdi günde 2 kat artıyor zaten bikaç gün kan testini tekrarlar takip edersin hgc degerini

Bende katıldım aranıza son dk da arkadaşlar hatırladınızmı??? Sürekli negatifti bugün bozitif çıktıııı çok mutluyum.Rabbim isteyen herkese versin inşşş

Ooo şimdiden böyle şeyleri takarsan yandın benimde ilkinde düşüktü ama şimdi günde 2 kat artıyor zaten bikaç gün kan testini tekrarlar takip edersin hgc degerini

pazar yine hcg ölçttürdük, 30,54'den 78,32'ye çıkmış. şimdilik 2.5 kat artış güzel görünüyor, bakalım bu hafta kendime doktor seçip, ultrasona giricez :)

pazar yine hcg ölçttürdük, 30,54'den 78,32'ye çıkmış. şimdilik 2.5 kat artış güzel görünüyor, bakalım bu hafta kendime doktor seçip, ultrasona giricez :)
Bak yükseliyor bide düşük mü diyordun hadi hayırlısı ultrason haberlerini de bekliyorum. Buarada ben de kötüyüm dün serum takılar tansiyonum çok düşük ve cok kusuyorum :KK43:

Bak yükseliyor bide düşük mü diyordun hadi hayırlısı ultrason haberlerini de bekliyorum. Buarada ben de kötüyüm dün serum takılar tansiyonum çok düşük ve cok kusuyorum :KK43:
güzelce dinlen, benim de akşamları (sanırım yorulduğum için) bir kaç damla kahverengi akıntım oluyor. kustuğun için vücutta su eksiliyor ve tansiyonunu etkiliyor olabilir. çok mu bulanıyor miden? kokular falan?

güzelce dinlen, benim de akşamları (sanırım yorulduğum için) bir kaç damla kahverengi akıntım oluyor. kustuğun için vücutta su eksiliyor ve tansiyonunu etkiliyor olabilir. çok mu bulanıyor miden? kokular falan?
Kokuları acayip alıyorum eşim haricinde herseyden tiksiniyorum tansiyon bazılarında 9 ay böyle düşük olabiliyormus Bebeğimi etkilemesinde problem değil ama hamilelik zormuş kızlar

Kraker yiyiyorum o bile fayda etmiyo ben hamileliğin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim haftaya 2 ay dolcak nekadar sürer sence bu rahatsizliklar
CNm benim iki hamileligmde baş dönmesi miğde bulantısı yaşamadım ben sadece miğde yanmam oldu çok fazla bebekler aşşagıda die agrım oluyordu kişiden kişiye göre Değişiyor inş hemen geçer

Kokuları acayip alıyorum eşim haricinde herseyden tiksiniyorum tansiyon bazılarında 9 ay böyle düşük olabiliyormus Bebeğimi etkilemesinde problem değil ama hamilelik zormuş kızlar
Gecmis olsun bende de bas dönmesi mide bulantisi oluyor gayet normal 3 ay icinde kayboluyor bunlar birsey degil benim gecende kahverengi leke bile geldi doktor hemen progestan igne vurdu gecti cok sükür yemeklerden sonra yürüyüs yap tansiyona iyi gelir kanin hareket edecek sabahlari kuru ekmek ye bende kan pihtilasmasi var hergun igne coraspirin ilaclar rabbim yar ve yardimcimiz olsun hic kolay degil birde yas var 38 ondanda tedirginim korkar oldum hayirlisiyla saglikli dogsaydi

X