- Konu Sahibi huzun kovan kusu
femarayya basladı canımyeni ilaç ne kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
femarayya basladı canımyeni ilaç ne kullanıyorsunuz?
Bu ay benimde olmadı adetin 17.gunu bugün 2 gündür kanlı beyaz akintim var rahim duvarı ince olduğu için tutunma olmuyormuş.. .Arkadaşlar ben de bu ay hiç çatlama akıntısı olmadı klomen böyle bi etki yapar mı sizlerde oldu mu acaba
Gebelik oluştu da tutunma mı olmadıBu ay benimde olmadı adetin 17.gunu bugün 2 gündür kanlı beyaz akintim var rahim duvarı ince olduğu için tutunma olmuyormuş.. .
Ya akıntı olmayınca sanki olmayacakmış gibi geldi benim bu ayBu ay benimde olmadı adetin 17.gunu bugün 2 gündür kanlı beyaz akintim var rahim duvarı ince olduğu için tutunma olmuyormuş.. .
Tutunma olmuyor çok ince dediGebelik oluştu da tutunma mı olmadı
Ben gelmedi dedim ama az önce gelmeye başladı demekki geç yumurtlama olacak ama ben umutlu degilim rahim duvarının ı ce olduğu için gebelik oluşmuyormuş zaten klomensizde yumurtam olusuyorYa akıntı olmayınca sanki olmayacakmış gibi geldi benim bu ay
Benim de yumurtam oluşuyor ben sadece biraz hızlandırmak şansımı artırmak için klomen kullandım her ay gelirdi akıntı ilk defa klomen kullandığım ay gelmediBen gelmedi dedim ama az önce gelmeye başladı demekki geç yumurtlama olacak ama ben umutlu degilim rahim duvarının ı ce olduğu için gebelik oluşmuyormuş zaten klomensizde yumurtam olusuyor
İnşallah tez zamanda tutunur tedaviye başla hemen canımBen gelmedi dedim ama az önce gelmeye başladı demekki geç yumurtlama olacak ama ben umutlu degilim rahim duvarının ı ce olduğu için gebelik oluşmuyormuş zaten klomensizde yumurtam olusuyor
Canım valla nedenini bilmiyorum ama benim doktorumda 5. Gün başla dedi çok fazla bilgim yok bu konudaMerhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Bir sıkıntı olmaz değil mi
Olabilir ya sen gecmesini bekle sonra tekrar test yapArkadaşlar klomen sonrası tüm belirtileri yaşamama rağmen adete 4gün kala beta hcg 1.2çıktı.Çatlatma iğnesi ilede geç döllenme oluyormu tekrar baktırmama gerek varmı bilgisi olan varmı?
Mens oldum malesef.Yeni döngüye geçtik bakalım bu ay aşılama yapacak doktorum ve rahim kalınlaşsın diyede ilaç vereceğim dedi.Olabilir ya sen gecmesini bekle sonra tekrar test yap