Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı Klomen Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

huzun kovan kusu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
1.196
2.525
333
Merhaba,ben Nisan ayında klomen kullandım.Yumurtalarım yeteri kadar büyümedi.Doktor değişikliği birazcık dinlenme ve kilo verme ile bu ay yeniden başladım.Bugün ilacın son günü.Bu sefer 8 saat arayla 3 doz olarak başladım.Temmuz ayında klomen kullanan varsa süreci birlikte geçirelim :KK66:

Merhaba canim bende geçtiğimiz hafta klomen kullandım.dün kontrolüm vardı doktorum yumurtaların olgunlaşmış dedi ve çatma iğnesi yazdı .dün iğnemi vurdurdum. Verdiği talimatlara uyuyorum artık beklemedeyiz .inşallah hayırlı güzel haberler alırız🙏🙏

Merhaba canim bende geçtiğimiz hafta klomen kullandım.dün kontrolüm vardı doktorum yumurtaların olgunlaşmış dedi ve çatma iğnesi yazdı .dün iğnemi vurdurdum. Verdiği talimatlara uyuyorum artık beklemedeyiz .inşallah hayırlı güzel haberler alırız🙏🙏
Ne güzel inşallah hayırlı haberler alırsınız.Ben günde 2 sefer kullandığımda büyüme olmadı maalesef.Umarım 3 işe yarar,Cuma günü kontrolüm var göreceğiz.

Hanımlar merhaba ben bu ay günde bir tane olmak üzere klomen kullandım normalde çatlama konusunda sıkıntı yaşamıyordum ama doktor çatlama iğnesi yaptırsan iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuz herkes yaptırıyo mu bu iğneyi

Bende klomene bugün başladım yumurtam normalde de gelişiyor ama desteklemek için 2.kez kullanıyorum inşallah bu ay tutar mutlu haber aliriz

Hanımlar merhaba ben bu ay günde bir tane olmak üzere klomen kullandım normalde çatlama konusunda sıkıntı yaşamıyordum ama doktor çatlama iğnesi yaptırsan iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuz herkes yaptırıyo mu bu iğneyi
Benimde yumurta gelişiminde sorunum yok ama doktor 2.kez klomen önerdi bakalım ilk klomende catlatma iğnesi vurulmustum çatlamazsa kist oluşuyormuş bu ay nasıl tedavi olacak bilmiyorum

Merhaba ben de az önce çıktım hastaneden,2 tane yumurta oluşmuş Salı yeniden gel bakalım dedi.Şimdilik iğne vs vermeyeceğim dedi.Burada okuduklarıma göre hemen hemen herkes oluyor iğneyi.

Merhaba ben de az önce çıktım hastaneden,2 tane yumurta oluşmuş Salı yeniden gel bakalım dedi.Şimdilik iğne vs vermeyeceğim dedi.Burada okuduklarıma göre hemen hemen herkes oluyor iğneyi.
Anladım canım bende alayım o zaman iğneyi ya nasip inşallah bu kez olur

Normalde vurulmasi gerekiyormus ama kist oluşuyormuş kendiliğinden catlamazsa

Arkadaşlar merhaba bende 2.kez klomen kullanıyorum.Geçen ay iki yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.Şimdi sabah akşam 5gün kullandım dört gün ara verip kontrole gideceğim ozamanda iğne zamanına karar verecek.

Arkadaşlar merhaba bende 2.kez klomen kullanıyorum.Geçen ay iki yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.Şimdi sabah akşam 5gün kullandım dört gün ara verip kontrole gideceğim ozamanda iğne zamanına karar verecek.
Herhangi bir problem var mı canım sende pko gibi

Merkaba arkadaşlar ben de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım aslında bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu 4 ay önce de hemen tutsun diye catlatma ıgnesı oldum bu kürtajdan sonra 2. Adetim bitti ve klomen denemek istedim yine ıkı yumurtam oluşmuştu ve kendiliğinden catladı sonuc ne olur bilmiyorum

Daha önce 2kez kalbi durdu 5haftaluk.Sonrasında pıhtılaşma oldugunu öğrendik testlerle.Şimdi gebelik olunca ipne ve aspirin kullanacağım.

Merkaba arkadaşlar ben de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım aslında bende sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu 4 ay önce de hemen tutsun diye catlatma ıgnesı oldum bu kürtajdan sonra 2. Adetim bitti ve klomen denemek istedim yine ıkı yumurtam oluşmuştu ve kendiliğinden catladı sonuc ne olur bilmiyorum
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız✌🏻

Back