Canım benım adwtım 3 aydan 3 aya oldugu için bugun doktor tahmınımadet gunu belırledı.11 hazıran olarak.inanırmısın ılıskı olup oldugu gunude bıldı ve dedı su tarıhte ılıskı olmus dıye.tabı ben sok oldum.dedıgı tarıhte gercekten ilişki olmust dogruydu.bende ılk belırtı 10 gun suren gogus agrısıydı.ve sag tarafta sureklı adet olacak gıbı agrı ve kramplardı.akıntım devam edıtordu.ıdrardada rengı cok koyulamıs ve hafıf koku vardı.bırde cok cırkınlesmiştım.gogus agrım hala devam edıyor.agrılarım hafıfledı bıraz.adet gunu hcg de tabı doktorun tahmınıne gorekı adet gınumde hcg 1123 cıkmıs oldu.
Bence tekrarlamanda fayda var.Kizlar ben 2 gun once kan vermistim 53.29 cikmist Bata 6 gun kala. Tekrar versemmi ki?
Benim de kasik agrilarim var canim, adet olacak gibi. Akintim da var sari. Gebelik testi yapsana yine.Valla bi haber yok canımkasık ağrım bugun hafifledi akıntım var. Ovu testi yaptım baya silik bi çizgi cıktı yarın tekrar yapcam ama pek umudum kalmadı
Benim de kasik agrilarim var canim, adet olacak gibi. Akintim da var sari. Gebelik testi yapsana yine.
Benim de kasik agrilarim var canim, adet olacak gibi. Akintim da var sari. Gebelik testi yapsana yine.
Canim koyulasmissss, hadi insallah kuzum. O zaman ovu testine devam))Canım ovulasyon yaptım üstteki dünkü alttakini de az önce yaptım. Ne diyosun umut var mı ?
Canim koyulasmissss, hadi insallah kuzum. O zaman ovu testine devam))
Hamile arkadaşlara hayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin , isteyen herkese de en kısa zamanda nasip olur ins, benim de gebelik çıktı değerim 280 Su an , on gün sonra çağırdı kese için, insalallah sağlıkla gelir kuzucugum
Teşekkürler, düzensiz adetlerim hesaplama yapamıyoruz ama ilişki temmuz ayında oldu başlarından itibaren, 29 Haziran'da test yaptirmistim çıkmadı, yumurtlama da yoktu, sonrasında tüm ilaçları bıraktım ve aslan pençesi çayına başladım , 20 günde sonuç verdi , öneririm arkadaşlar deneyin .Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah !! Adet gününüz geçmiş miydi testi yaptırdığınızda acaba ?
Teşekkürler, düzensiz adetlerim hesaplama yapamıyoruz ama ilişki temmuz ayında oldu başlarından itibaren, 29 Haziran'da test yaptirmistim çıkmadı, yumurtlama da yoktu, sonrasında tüm ilaçları bıraktım ve aslan pençesi çayına başladım , 20 günde sonuç verdi , öneririm arkadaşlar deneyin .
Evet pko prolaktin yüksekliği yumurtlama tembelliği, aslan pençesi hormonları dengeliyor diye duymuştum , denedim, evet ihtiyacınıza göre deneyin bende sonuç verdi inşallah sağlıkla devam ederSizde pco mu vardı acaba ? Bitkisel çözümler gerçekten bazen tüm ilaçlardan daha etkili oluyor ben de cok inanıyorum ancak herkes ihtiyacına göre tüketmeli. Bitkisel deyip geçmemeli düzgün olan şeyleri de bozabiliyor çünkü.
Benim de bat'a 5 var cok heyecanlıyım
Sag salim kucagina alirsin insallah canim. Belirtilerin nasil?Hamile arkadaşlara hayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin , isteyen herkese de en kısa zamanda nasip olur ins, benim de gebelik çıktı değerim 280 Su an , on gün sonra çağırdı kese için, insalallah sağlıkla gelir kuzucugum
Canım dun ben gıttım 5 hafta 4 gunlukmüş.kesede bebekte kalp atıslarınıda duyduk cok şükür.Kizlar merhaba ne yaptınız nasıl gidiyor ben 6+2 yi daha keseyide kalp atisinida duymaya gitmedim kaçıncı haftada gidiliyor yardimci olabilirmisiniz
Canım hosgeldın.hayırlı olsun senınde hamılelıgın.hamişlerımız cogalıyor masallah.Hamile arkadaşlara hayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin , isteyen herkese de en kısa zamanda nasip olur ins, benim de gebelik çıktı değerim 280 Su an , on gün sonra çağırdı kese için, insalallah sağlıkla gelir kuzucugum
Canım merhaba bu ay içerısınde yumurtlaman olmusmuydu.yada ayda 2 kez yumurtladıgın oldumu.çünkü cizgide koyulasma olmus.inşallah hamılesındır.sende aramıza katılırsın.en kısa zamandaCanım ovulasyon yaptım üstteki dünkü alttakini de az önce yaptım. Ne diyosun umut var mı ?
Canım merhaba bu ay içerısınde yumurtlaman olmusmuydu.yada ayda 2 kez yumurtladıgın oldumu.çünkü cizgide koyulasma olmus.inşallah hamılesındır.sende aramıza katılırsın.en kısa zamanda
Bence test yap.umutlanıp sonradan uzulmemek adına.bata 5 gun varsa emın ol kı cıkar.sılık dahi olsa.Canım cok sağol güzel dileklerin için. Cok istiyorum gerçekten Allah nasip ederse. Bu ay adet bitiminden itibaren ovu testi yaptım ayın 8-9 u koyu cıktı. 10 da silikleşti. Sonra 5-6 gün daha yapmaya devam ettim hep silikti ama en kritik günde evde misafir vardı ve değerlendiremedik. 8 i gece ve 13 ünde oldu ilişki. Hiç umudum yktu o yüzden ama böyle görünce heyecanlandım. İmkansız değil tabi ama Allah’tan ümit kesilmez. Yarın bir daha ovu yapcam yine koyu cıkarsa bigün sonra gebelik yapmayı düşüniyorum bat’a 5 var bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?