- 28 Mayıs 2018
- 26
- 16
- 38
- 34
Ovülasyon testi mi bu, beta hcg mi?Slm kizlar ovulasyon testı anlarmisiniz 24 haziranda yumurtlamam oldu ovu testi ile öğrendim bu teste gore gebelik varmi sizce
Ovulasyon cnm yazdim ya anlayan biri varmiOvülasyon testi mi bu, beta hcg mi?
ovulasın testi lh hormonunu ölçüyor yumurtlama günleri dışında da bu hormon vücutta var olduğundan ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıkıyor, gebelik için en doğru sonucu almanız için beta testi yapmalısınız ama yumurtalamanın üstünden de çok gecmemiş, gebelik olsa dahi çıkmayabilirOvulasyon cnm yazdim ya anlayan biri varmi
Bununla öğrenenler varmış ondan sordum cnm teşekkür ederim gebelik testi için erken mi 15 .gün oldu bugün adet olmadim olmam gerekiyoduovulasın testi lh hormonunu ölçüyor yumurtlama günleri dışında da bu hormon vücutta var olduğundan ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıkıyor, gebelik için en doğru sonucu almanız için beta testi yapmalısınız ama yumurtalamanın üstünden de çok gecmemiş, gebelik olsa dahi çıkmayabilir
Canım bence yap.yumurtlamadan 15.gun gecmişse silikte olsa kesınlıkle cıkar.Bununla öğrenenler varmış ondan sordum cnm teşekkür ederim gebelik testi için erken mi 15 .gün oldu bugün adet olmadim olmam gerekiyodu
merhabalar gozunuz aydin saglikli sihhatli hayirli omurlu olsun insallah Allah tamamina erdirsin. benim de bir oglum var kardesi olsun istiyoruz. ben 3 aylık hamileyken esim de varikosel oldugunu öğrendik doktor bebek düşünüyorsanız tedavi olmalısın demisti esime. esim de bebek bekliyoruz diyince şaşırmıştı.ameliyat okdu ve istediğimiz sonucu alamadık demiş doktor cok başarılı değilmiş ameliyat güya. spermiyogram testinde problem çıkmadı hala varikosel problemi var sanirim takılmadık hic ona.
Neyi yapıyim cnm gebelik testi miCanım bence yap.yumurtlamadan 15.gun gecmişse silikte olsa kesınlıkle cıkar.
Adet gününse gebelik testini yap çıkar , benim adet olmam gereken günde çıkmıştıBununla öğrenenler varmış ondan sordum cnm teşekkür ederim gebelik testi için erken mi 15 .gün oldu bugün adet olmadim olmam gerekiyodu
Canım benım esımınde 115 mılyon sperm sayısı.hızlı hareketlısı 65 ve doktor sonucun gayet ıyı oldugunu soyledı.fakat yınede varıkosel.tabı bu rahatsızlık yas ilerledıkce sperm sayısını ve kalıtesenı azaltıyormus.ilerıkı donemde sonuclar ne olacak bılmıyorum.Spermiyogram testinde problem cikmadi derken ?
Yani sperm degerleri iyi ama varikosel mi ?
Evet canım ven gıder 2 hamıleligimi adete 5 gun kala ogrenmıstım.sılıkte olsa cıkıyor merak etme.kı sen yumurtladıgın tarıhıde bılıyorsun.inşallah guzel haberler verırsın.Neyi yapıyim cnm gebelik testi mi
Cikmadi bu sabah cnm gebelik testimEvet canım ven gıder 2 hamıleligimi adete 5 gun kala ogrenmıstım.sılıkte olsa cıkıyor merak etme.kı sen yumurtladıgın tarıhıde bılıyorsun.inşallah guzel haberler verırsın.
evet. varikosel teşhisi konulup ameliyat olmadan önceki değerleri bilmiyoruzSpermiyogram testinde problem cikmadi derken ?
Yani sperm degerleri iyi ama varikosel mi ?
true white ben seni gecen aydan da hatirliyorum o zaman pozitif çıkmamış miydiCikmadi bu sabah cnm gebelik testim
ovulasyona testiyle gebelik ogrenenlerin her iki cizgisi de kirmizi cikmis. gecen ay ben de yaptim 2. cizgi silik cikinca sasirmistim. beklemiyordum da. ama ben mesela adetten sonraki 10 ve 11. gunler hic cizgi göremiyorum 12 den sonra başlıyor silik çizgiler.Ovulasyon cnm yazdim ya anlayan biri varmi
Kanda cikmadi geçen ay adetim hatta 3 gün önce geldi cnmtrue white ben seni gecen aydan da hatirliyorum o zaman pozitif çıkmamış miydi
Ewr cnm bu ovulasyon testı ama idrarda genelik testinde cikmiyo daha bişeybeni de idrar testi yanılmıştı bir keresinde yapar yapmaz 2. cizgi cıktı inanamadim. 2. testi yaptim o da bozuktu. kan verdik çıkmadı. ah bu testler..
Şekil bozukluğuyla ilgili Bilgim yok ancak kese oluştuktan bi hafta on gün sonra kalpt atışı duyuluyormuş 7.haftada görünebilir diye okudum, belki erkendir, karından mı muayene etti, beta değerine bakmadı mı peki, beta 5000üzerine çıktığında görünmesi lazımmış sanırımArkadaslar bugun doktora gıttım.ben 4 5 haftalık beklerken kese 6 hafta 1 gunluk gozuktu.ve ıcınde emrıyo gorunmedı.bıraz seklı bozuk gıbıde dedı.ama kasılman varsa onla alakalıda olabılır sekılının bozuk olması dedı.varmı boyle bır durumla karsılasan veya duyan.
Canım istedı yarın yaptıracam.benım adwt duzenım uzun surelı oldugu içün haftasını gorunumune gore belırlemeye calısıyor malesef.3 aydan 3 aya adet goruyordum.en son tarıhı mayıs bası ama ben hazıran bası bıraktım korunmayıŞekil bozukluğuyla ilgili Bilgim yok ancak kese oluştuktan bi hafta on gün sonra kalpt atışı duyuluyormuş 7.haftada görünebilir diye okudum, belki erkendir, karından mı muayene etti, beta değerine bakmadı mı peki, beta 5000üzerine çıktığında görünmesi lazımmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?