Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasmize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
1.301
804
123
Merhaba arkadaslar.cok heycanlıyım.yenı test yaptım ve hamıle oldugumu ogrendım.çok saskınım.gecen ay esıme varıkosel tanısı konmustu.onunla korunmayı bırakmıstım.ve suan 3.cocuguma hamıle oldugumu ogrendım cok şaşkınım .Benım gıbı test yapmıs yada yapacak arkadaslar heycanımıza bırlıkte ortak olalım.

Bende 4. Cocugu istiyorum merakımı mazur görün eşiniz ne iş yapıyor varikosel için soruyorum

merhabalar gozunuz aydin saglikli sihhatli hayirli omurlu olsun insallah Allah tamamina erdirsin. benim de bir oglum var kardesi olsun istiyoruz. ben 3 aylık hamileyken esim de varikosel oldugunu öğrendik doktor bebek düşünüyorsanız tedavi olmalısın demisti esime. esim de bebek bekliyoruz diyince şaşırmıştı.ameliyat okdu ve istediğimiz sonucu alamadık demiş doktor cok başarılı değilmiş ameliyat güya. spermiyogram testinde problem çıkmadı hala varikosel problemi var sanirim takılmadık hic ona.

Bende 4. Cocugu istiyorum merakımı mazur görün eşiniz ne iş yapıyor varikosel için soruyorum
Canım inşallah olur.esım gerı donusum demır çelik le ugrasıyor.gecen ay kasıklarında agrı ıle doktora gıtmiştı doktor 1.derece varıkosel demiştı.bizde bu nedenşe korunmayı bırakmıstık.1 ay içerısınde olması cok sasırttı bizi.darısı sıze olsun.

Canım oncelıkle guzel dıleklerın için tesekkurler.varıkosel ilerleyen bir hastalık.cocuk isteyenler hemen vakıt kaybetmeden yapması gerekıyor.ben cok umutsuzdum.daha once doktora gıtmemiştim ama ader dongum cok uzundu 3 aydan 3 aya oluyordum.buyuk ıhtımal pko dan supelenıyordum amma büyük saakınlık yasadım.Allah ol deyınce oluyor.darısı butun isteyenlere olsun inşallah.

Canm tekrar gözün aydın peki 2 cocuk olduktan sonramı cıktı eşinde varikosel

Canm tekrar gözün aydın peki 2 cocuk olduktan sonramı cıktı eşinde varikosel
Evet canım.Benım cocuklarım bırı 9 bırı 7 bucuk yasında 7 senedır korunuyorduk.kasıklarda agrı olunca doktora gıtmişti mayıs sonu.doktor varıkosel baslangıcı oldugunu soylemıs hazıranın son haftası sperm tahlılı vermişti.sonucları doktora 2 gun önce goturmustu.dunde ben hamıle oldugumu ogrendım.tahlıli gayet guzrl cıktı şükürler olsun.hareket hızı onemlı.

Canım yanında selectra bırde vıtamın verdı doktor.sızın esınızde kullanıyormu?
Yok canım tek ilaç günde 3 kez fiyatı 290 tl bitsin 3.kuti almiycaz çakşır suyu e keçiboynuzu aldık çakşır çok etkisi oldu bizim sperm miktarı da az arrtini anlıyoruz artik

Yok canım tek ilaç günde 3 kez fiyatı 290 tl bitsin 3.kuti almiycaz çakşır suyu e keçiboynuzu aldık çakşır çok etkisi oldu bizim sperm miktarı da az arrtini anlıyoruz artik
Olur canım inşallah.asılamada yaptıra bılırsın.tanıdıgımın gelının esındede var varıkosel ve degerlerı dusuk.cpcuk ıstedıgı zaman dırek gıdıp asılama yaptırıyor.hemende tutuyor.şuan 2.cocuguna hamıle.olmaz dıye bırsey yok sıkıntılanma.tez vakitte olur.insallah.

Bende regl olunca gidip doktorla konuş cam 1 yıl oldu tam 1 kez bile hamile kalamadım doktorlara kalsa sorun yok eşim in değerleri güzel bende de sıkıntı yok olur diyorlar çatlama iğnesi klomen kullandım yine yok ama bence doktordan çok bilinçsiz kullandık .Şimdi regl olunca rahim filmi istiycem kendim sonra da aşılama talep edicem

İnşallah olur canım.rabbım isteyen herkeze versın inşallah.

Arkadaslar yenı hamişler yokmu.yenı test yapıp ögrenenler nerede bakalım.

Slm kizlar ovulasyon testı anlarmisiniz 24 haziranda yumurtlamam oldu ovu testi ile öğrendim bu teste gore gebelik varmi sizce

Eklentiler

• 20180709_181203.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180709_165451.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 58
Malesef ben bılmıyorum ovulasyon testını.ama bence hemen bır gebelık testı yap.suan ovulasyon testı pozıtıf duruyor.ayda 2 kere yumurtalama gıbı bır durum yasamadıysan tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…