Meraba herkese temmuz ayı hamilelik isteyen arkadaşlar burda toplanalım mı ne dersiniz minseoAzzeRegen_
kizcelerim sizleri de bekliyorum 11 temmuz yum gösteriyor. Bu ovu testi yapicam inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur
Canım Azze
nin topikte devam edelim diye karar aldık mayıstı o grubun adı hatta ama ay ismi koymadan devam edildi temmuz olmaynca agustos falan derken surekli topik degismeyelim diye
Meraba herkese temmuz ayı hamilelik isteyen arkadaşlar burda toplanalım mı ne dersiniz minseoAzzeRegen_
kizcelerim sizleri de bekliyorum 11 temmuz yum gösteriyor. Bu ovu testi yapicam inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur
Merhabaa kızlar yeni bir ayda tekrar sizinleyim ya 2 aydır bebek dusunuyoruz ve 2 aydir adetim 12-13 güne uzuyor. Bu ay başta 6 gün minik minik geldi 7.gün söküldü yumurtlamayi yakalamak zorlasiyor ovulasyon testi de hiç yapmadim ya. Her neyse Azze
Bacım galiba yeni bat 26 sana mi soyluyorduk bilmiyorum ana hayirlisi. Tatilde oldugumuz icin beklentim yok bu ay yumurtlamayi tutturamayabilirim esimden ayri da olacagim.