İnsallah canım benım hazıranda imkansız artk temmuza kaldıHayırlı olsun topiğin. Şubatı ben açmıştım. Sonrasında açanlar da hep arkadaşım. Uğur getirsin.
Zaten kürtaj olmuşsun yeni o daha biraz dinlen.İnsallah canım benım hazıranda imkansız artk temmuza kaldı
Merhaba canm bende haziran ayi actim temmuz bat tarihi verenler var senin sayfanı link vercem gelsinler.Meraba güzel arkadaslarımm temmuz ayında hamılelk dusunen ve hazırlık sürecinde yaptgmz memnun kaldığımız adımlarımızı paylasalm baslık altında ve temmuzda insallah hepmz noter hamiş oluruz
Kuzum sende hamılelk varmı eger yoksa temmuzda sen acarm sn ben sileyim linki
Hayir daha bisey uok ama uğraşamam islerim var artk giremem fazla ondan.Kuzum sende hamılelk varmı eger yoksa temmuzda sen acarm sn ben sileyim linki
Sen daha bilgilisin bu konuda temmuz ayı ıcın ac sen bizleri ekle listeye kuzumKuzum sende hamılelk varmı eger yoksa temmuzda sen acarm sn ben sileyim linki
İnan kuzum yılma zatenBat 5 temmuz yilmadim hala dusunuyorum
Insallah temmuzda alicam guzel haberi canimİnan kuzum yılma zaten
Bat tarihin kac hazirana ekleyelim yeni sayfa birisi açana kadar .Sen daha bilgilisin bu konuda temmuz ayı ıcın ac sen bizleri ekle listeye kuzum
Benimde adet günüm 12 gün gecikti ama malesef dün regl oldumBat 5 temmuz yilmadim hala dusunuyorum
BenMeraba güzel arkadaslarımm temmuz ayında hamılelk dusunen ve hazırlık sürecinde yaptgmz memnun kaldığımız adımlarımızı paylasalm baslık altında ve temmuzda insallah hepmz noter hamiş oluruz
Yaaa hayirlisi canim uzulme ben suan ovulasyondayim acaip kasik agrisi cekiyorum sag tarafimdaBenimde adet günüm 12 gün gecikti ama malesef dün regl oldumçok umutluydum oysaki
Hayirlisi olsun inşallah güzel haberler alirmsnz canmYaaa hayirlisi canim uzulme ben suan ovulasyondayim acaip kasik agrisi cekiyorum sag tarafimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?