Ahh canım benim yaa cennet kuşun var senin ben 2 kayıp yaşadım zor toparladım, Allah sana bir daha hiçbir acı yaşatmasın meleğin sana şefaatçi olsun... Benim sıkıntılarımın sebebi bebeğimin olmaması değil zaten, çok başka şeyler.. Allah'a şükürler olsun oğullarımız var bak aynı isimde benimki de 9 yaşında. Aynı yıl doğurmuş, aynı ismi vermişizHayat okadar acımasız oluyorki bazen canım ama önemli olan hayatın akışına karışmak. Benim hikayem biraz uzun ve üzücü ama şunu söyleyim benim 8buçuk yaşında bir oğlum var ası Efe. İlk evlendim 3sene korundum çocuk istemedik gezdik tozduk eğlendik. Çocuk istedik 12 ay olmadı tam 1sene sonra dedimki boşuna bunca zaman korunmuşum zaten olmuyormuş ama tam 12. ay hamile kaldım. Oğlum doğdu kırkım çıkar çıkmaz spiral taktırdım. Son 3 sene çıkartayım derken hep bişeyler mani oldu ve ertelendi hep geçen sene mart ayında çıkarttım nisan ayında hamile kaldm hiç uğraşmadan yorulmadan meleğim Arda'ma hamile kaldım 9ay karnımda taşıdım ama kollarımda taşımak kısmet olmadı. İhmaller zinciri yüzünden 4günlükken kaybettik. Şimdi tekrardan deniyorum doktor kontrolünde bakalım ne zaman nasip kısmet olacak. Allahım hepinize sağlıklı ve uzun ömürlüsünü versin
Sende morelini yüksek tut herşeyin hayırlısını doğru zamanda versin
Çok üzüldüğümü farkettiğinde gelir yüzümü tutar, "anne bana bak, ben varım yetmez mi?" der ve benim bütün sıkıntım uçar gider. Gerçekten Allah onlara sağlık versin, gerisi boş.. rabbim anne olamayan ve hak eden her kadına da yaşatsın bu mükemmel duyguyu