Merhabalar ben 2 senelik evliyim. Sadece 2-3 ay korundum gebelik olmadı. 1 sene dolduğunda doktora gittim kan tahlili sperm tahlili vs temiz çıktı. Devlette çok ilgilenmediler açıkcası özel hastaneye geçtim. 2 ay femara+ ovitrelle kullandım gebelik olmadı. Hsg çekildi temiz çıktı o ay boş geçtik doktorum korunmamı söyledi. Sonra yine femara+ovitrelle denedik olmadı. Birkaç ay ara verdik sonrasında yine femara+ovitrelle kullanarak aşılama olacaktım ancak aşılama günü hastaneden arayıp eşinizin değerleri düşük çıktı aşılamayı iptal edelim dediler şok oldum halbuki eşimin değerleri gayet normaldi. Artık bu ay doktor değiştirdim kliniğe geçiş yaptım. İlk basamak hakkınızı zaten denemişsiniz diyerek gonal f 450 verdi. Yanında bana ve eşime ek takviyeler verdi. Cumartesi günü yumurta kontrolüne gittiğimde sağ 17mm sol 15mm olmak üzere iki yumurtamın büyüdüğünü söyledi bugün ve yarın sabah akşam femara kullanın pazartesi tekrar yumurta kontrolü dedi gittiğimde sol 21mm sağ 22-22mm dedi rahim yatağı kalınlığının falan çok güzel olduğunu tam vaktinin olduğunu söyledi. Bu gece 2de ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım öncesinde ilişki önerdi. Çarşamba günü aşılama olacağım inşallah dualarınıza talibim. Benim gibi olanlar benzer şeyleri yaşayanlar aşılama yaptıracak olanlar yazsın birbirimize destek olalım bu süreçte.