• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz anneleri bebeğiniz saçlanmaya başladı mı????????*

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hafsaa

Ziyaretçi
kızlar bugünlerde aşırı derecede midem yanıyo bızımkıler bebıs saçlanıyo dıyo baklım ne kadar surecek sızdede başladı mı??????

kızlar bugünlerde aşırı derecede midem yanıyo bızımkıler bebıs saçlanıyo dıyo baklım ne kadar surecek sızdede başladı mı??????
mide yanmaları bende de başladı canım bende öye diyorum bebeğimin saçları çıkıyor diye..

Benim mide yanmalarım bebeğim 2 aylık olduğundan beri var.:bbo:
Eğer mide yanmasının saçlanma ile alakası var ise yandık

Benim mide yanmalarım bebeğim 2 aylık olduğundan beri var.:bbo:
Eğer mide yanmasının saçlanma ile alakası var ise yandık
:) yok canım ilk dönemler mide asitinden de kaynaklı ama bu aylarda başlıyor deniyor saçlanma bakalım

vallaha ole diolar ya benim de cok oluyor migde yanmasi ay cok fena yahu

yusufumwd5.th.gif

benim oglum nazar degmesin :)

benim kızlarım doğduklarında saçlarına toka takılacak kadar saçları vardı gür ve siyah ...son 3 ay oluyodu benim mide şikayetlerim .. bu aydan sonr benimde başlar sanırım ayy bu sefer babasına çeksede sarı bi kızım olsa:)))

kızlar migde yanmasının bebişlerimizin sac cıkarmasıyla uzaktan yakından ilgisi yokmuş eski kadınlarımız öyle diyorlar bebegin sacı cıkıyor derler ama doktorlar bu görüşe katılmıyor...

Bebek büyüdükçe mideye baskı yapması sonucu oluyormuş bu yanmalar. Saçlarla hiç alakası yokmuş. Yiğenim doğduğunda doğru düzgün saçı bile yoktu ama annesinin midesi feci yanıyordu. Sanırım doktorlar haklı...

benimde çok yanıyor arada hatta doktorum sordu şurup yazıocaktı istemedim zaten 2 tane ilaç içiyorum bide onu içmek istemedim öle idare ediyorum saçlı saçlı doğsun şöleee :))))

Bendede Yok şu An Için Mide Ağrisi Ama Bende Bebeğin Saçiyla Alakasi Olduğuna Pek Inanmiyorum.

benimde çok yanıyor arada hatta doktorum sordu şurup yazıocaktı istemedim zaten 2 tane ilaç içiyorum bide onu içmek istemedim öle idare ediyorum saçlı saçlı doğsun şöleee :))))

ainen banada yazacakti cok fena yaniordu 3 ayindan sonra ama su an iyi.. tam gecmisken saclanmasin bari :roflol: yok yok cidden mide yanmasinin sacla bi alakasi yok .. mesela annemin cok yanmis ama ben kel dogmusum şutarafagitti

Evet mide yanmasının saçlanmayla alakası yok ablamın çok yanmıştı midesi son 4ay sürekli ama kel bir oğluşu oldu :)) Bebeğin mideye yaptığı baskı sonucu yanma oluşuyormuş kızlar saçlanma değil

bı arastırmada mıde sı yananların bebeklerının hep saçlı oldugu yazmıs kızlar bı deneyelım bakalım nasıl olsa burdayız dogumda sonra yzasısırız

Back
X