Amin çok teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına insalllah gecen ay burada toplaşmıştık :) benim olmamıştı bu aya kısmetmişCanımm hayırlı olsun çok sevindim Sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına insalllah gecen ay burada toplaşmıştık :) benim olmamıştı bu aya kısmetmişCanımm hayırlı olsun çok sevindim Sağlıkla ilerlesin inşallah
ayy hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAmin çok teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına insalllah gecen ay burada toplaşmıştık :) benim olmamıştı bu aya kısmetmiş
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? iyi geçiyor çok şükür :) ama ben incir kürü yapmadım sadece yumurtlama günüme kadar kuru incir yemiştim her gün o kadarbzcxa canımm nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Ben sana bir şey sorucam yaa eski mesajlarda bulamadım incir kürünü nasıl yapmıştınn
teşekkür ederimm, yanlış hatırlamışım demek kiiiyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? iyi geçiyor çok şükür :) ama ben incir kürü yapmadım sadece yumurtlama günüme kadar kuru incir yemiştim her gün o kadar
Kanamam biteli 2 hafta oldu bugün kontrole gittim ultrasonla bakıldı kese yok zaten hiç gözükmemişti kan 6.5 çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı yarın tekrar vericem düşer muhtemelen kafam karıştıÇok teşekkürler
Üniversite hastanesinde süreç nasıl işliyor? Başvuru nasıl yapıyor? Doktor öneriniz var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.Selamlar kızlar herkes pozitifleri görsün inşallah bende 4 ay kadar ovülasyon kullandım toplamda 2 senedir deniyoruz ama olmuyor mart ayından beride İzmir Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisine başladık eşimde çeşitli sorunlar var bugün regl oldum yarın da tüp bebek uygulaması için muayeneye gidicem ilaç planlamaları vs yapılacak bana da dualarınızda yer verin lütfen hepimize bol şans
Canııım, şimdi görüyorum bir süre buralara ara vermek istedim. Çatlatmadan sonra olmayınca kafaya takmamaya çalıştım. Yarın regli günüm, hafif bel ağrım ara ara kasığıma ince bir sızı giriyor. Yoğun bi yumurta akı gibi akıntım oldu bilerek gebelik testi almamıştım. Ovulasyon testi var evde onu yaptım o da bu şekilde çıktı. Regliye bir gün kala böyle çıkar mı hiç bilmiyorum.
Canim selaam Ozlestiiik Insallah bu belirti o belirtidir bu test ona isarettir o zaman. Bu ovulasyon testlerinin gebelik testi de vardi. Onlar bitti mi evde Heyecanla bekliyorum sonucunu insallah regl gelmez de guzel haber gelirCanııım, şimdi görüyorum bir süre buralara ara vermek istedim. Çatlatmadan sonra olmayınca kafaya takmamaya çalıştım. Yarın regli günüm, hafif bel ağrım ara ara kasığıma ince bir sızı giriyor. Yoğun bi yumurta akı gibi akıntım oldu bilerek gebelik testi almamıştım. Ovulasyon testi var evde onu yaptım o da bu şekilde çıktı. Regliye bir gün kala böyle çıkar mı hiç bilmiyorum.
Bende özlediiim Evet vardı ama kullanmıştım, aslında erken gebelik alayım dedim eşim bir kaç gün bekleyelim dedi. Şuanda beklemedeyim, senden sonra bir resim daha attım orada daha koyu bide yarın bir daha yapayım bakayım nasıl olacak. Pazartesi kontrolüm vardı zatenCanim selaam Ozlestiiik Insallah bu belirti o belirtidir bu test ona isarettir o zaman. Bu ovulasyon testlerinin gebelik testi de vardi. Onlar bitti mi evde Heyecanla bekliyorum sonucunu insallah regl gelmez de guzel haber gelir
Sende durumlar ne pek okuyamadım eskiyi ancak şimdi girebildimCanim selaam Ozlestiiik Insallah bu belirti o belirtidir bu test ona isarettir o zaman. Bu ovulasyon testlerinin gebelik testi de vardi. Onlar bitti mi evde Heyecanla bekliyorum sonucunu insallah regl gelmez de guzel haber gelir
Ay hadi bakalim insallah guzel haberler gelsin canim Tavsiyem regl gecikmenden sonra yapman testi, daha net olur. Ben test yaptim, hamileyiiiim Ama henuz gidemedim doktora yurtdisindayim diye, bu oazartesi randevum var 7-8 haftalik olucak insallaah, guzel dualarini bekliyoruum panigim onceki tecrubeler yuzundenSende durumlar ne pek okuyamadım eskiyi ancak şimdi girebildim
Ayyyy inanamıyorum Çok mutlu oldum inan ki, sağlıkla al yavrunu kucağına. Önceyi düşünmeyi bırak, öncesinde o oldu diye hep öyle olacak diye bişey yok. Onları geçtik, bitti gitti. O kadar sevindim ki anlatamam .. Bütün endişelerini bir kenarıya bırak, güzel olacak göreceksinAy hadi bakalim insallah guzel haberler gelsin canim Tavsiyem regl gecikmenden sonra yapman testi, daha net olur. Ben test yaptim, hamileyiiiim Ama henuz gidemedim doktora yurtdisindayim diye, bu oazartesi randevum var 7-8 haftalik olucak insallaah, guzel dualarini bekliyoruum panigim onceki tecrubeler yuzunden
Ayyy hissettim hislerini burdan sanki Cok tesekkur ederiiim canim caniiim insallah Dua ediyorum ben de evet ama iste insan cok takintili olmasin Insallah kuzucuum haber veririm zaten gidip gelince de pazartesi, ben de sana dua ediyoruum mis gibi olucakkAyyyy inanamıyorum Çok mutlu oldum inan ki, sağlıkla al yavrunu kucağına. Önceyi düşünmeyi bırak, öncesinde o oldu diye hep öyle olacak diye bişey yok. Onları geçtik, bitti gitti. O kadar sevindim ki anlatamam .. Bütün endişelerini bir kenarıya bırak, güzel olacak göreceksin
Pek girmiyorum bilerek kafaya takmamak için ama ara ara haber ver mutlaka merak ederimAyyy hissettim hislerini burdan sanki Cok tesekkur ederiiim canim caniiim insallah Dua ediyorum ben de evet ama iste insan cok takintili olmasin Insallah kuzucuum haber veririm zaten gidip gelince de pazartesi, ben de sana dua ediyoruum mis gibi olucakk
Sadece yağ damlatlakla mı gecti yoksa ayni zamanda ilac kullanmis miydiniz?Kronik sistit problemim var doktorum nioli yağı önerdi o kadar iyi geldi ki tavsiye ederim
İç çamaşırınıza 1-2 damla kullanıyorsunuz miss gibi oluyor
kullanmaya başladığımda enfeksiyon yoktu. Ama enfeksiyon belirtileri başladığında idrarda yanma ve idrar var hissi vs damlattığımda düzeldiSadece yağ damlatlakla mı gecti yoksa ayni zamanda ilac kullanmis miydiniz?
Ben de akut vajinit olmuşum bu hpv ile ilgili bir şey değil demi10 aydır deniyoruz. Ama şunu ekliyim tsh değerim 5ti. O düzeleli 2 ay oldu.( değerim 2 şuan) bir de vajinit için birkaç aydır fitil kullanıyordum. O daha da bu ay geçti gibi. Eğer bunların gebeliği zorlaştırdığını düşünürsek aslında benim sürecim yeni başladı diyebilir miyiz? Ama tsh gebeliği engellemez diyenler de var. Bilemedim eğer öyleyse biraz sabredeyim.
Yok hiç alakası yok fitil ve antibiyotikle geçiyor korkmayın ama doktora gidinBen de akut vajinit olmuşum bu hpv ile ilgili bir şey değil demi