- 17 Mart 2012
- 4.970
- 1.349
Çok üzüldüm . neden böyle oluyormuş doktor birşey dedi mi?Maalesef kanama başladı adet oldu 4. De tutmadı yoruldum artık hep aynı haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm . neden böyle oluyormuş doktor birşey dedi mi?Maalesef kanama başladı adet oldu 4. De tutmadı yoruldum artık hep aynı haftada
Kesinlikle öyle canım Eylül de hsg çektiricem Türkiye’ye gidince bakalımbiz üstüne düştükçe stresten yumurtalıklarda baskılanıyor olacağı varsa da olmuyor maalesef akışa bırakmak en iyisi sanırım
Hiç bir sorun yok her testi yaptırdım özele de araştırmaya da herseye gittim ama bi neden ya ağrıdan ölüyorum resmen bu sefer olacak sanmıştımÇok üzüldüm . neden böyle oluyormuş doktor birşey dedi mi?
Genetik test yaptırdınız mı? Çok geçmiş olsun.Hiç bir sorun yok her testi yaptırdım özele de araştırmaya da herseye gittim ama bi neden ya ağrıdan ölüyorum resmen bu sefer olacak sanmıştım
Evet yaptırdım eşimde birşey çıkmadı bende çok az kan pıhtılaşma çıktı doktor çok önemli değil aşırı çıkmadı dedi sadece aspirin kullanıyorumGenetik test yaptırdınız mı? Çok geçmiş olsun.
Kızlar 3 Ağustos 551 8 Ağustos 1798 çıktı maalesef kanamam varBize de dua et canım ben de geçen ay kimyasal geçirdim. Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun bekleyecek misin?
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Ben de aynıyım sayılır kayıplarım var. Pıhtılaşmam var aspirin kullanıyorum 4sy olacak neredeyse kullanalı. Genetik sma her testi yaptırdım. Geçen ay perinataloji bölümüne yönlendirmesi için devlet hastanesi kadın Doğuma gittim bi sürü kan aldılar sonuçlara göre o bölüme yönlendirip yönlendirmeyeceğine katar verecekmiş bi daha gitmedim ben ama. katil hücre varmış bi testle anlaşılıyormuş bi onu yaptırmak var aklımda amaEvet yaptırdım eşimde birşey çıkmadı bende çok az kan pıhtılaşma çıktı doktor çok önemli değil aşırı çıkmadı dedi sadece aspirin kullanıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Ne dedi doktor?Kızlar 3 Ağustos 551 8 Ağustos 1798 çıktı maalesef kanamam var
2 gün geçti 283 den 551 olduu
Canım çok geçmiş olsun. Ne dedi d
İnşallah tutunur bebeğin sanaTatildeyim maalesef burda ultrason bile yok 2 gün sonra gidicem tek temennim eskisinde pıhtı pıhtı olmuştu Suan az az arada oluyor bi umut belki diyorum ama değerim biraz daha yükselmesi lazım
İnsallah küçük te olsa umudum var .İnşallah tutunur bebeğin sana
Canım düşük mü yapıyorsun çok üzüldüm yaHiç bir sorun yok her testi yaptırdım özele de araştırmaya da herseye gittim ama bi neden ya ağrıdan ölüyorum resmen bu sefer olacak sanmıştım
Kızlar 3 Ağustos 551 8 Ağustos 1798 çıktı maalesef kanamam var.Canım düşük mü yapıyorsun çok üzüldüm ya
Canım dur bakalım bende düşük yapıyosun sandım. bzcxa kanaması var doktor ona ilaç başlamış sana yardımcı olur aynı haftalardasınızKızlar 3 Ağustos 551 8 Ağustos 1798 çıktı maalesef kanamam var.
Eski düşüklerde pıhtı oluyordu suan ara ara kanama var ne olacak bilmiyorum
Gittiğim hastahane sağolsun hiçbirsey yapmadı şaka gibi ultrason yok şehir dışına çıkmam lazım yarından sonra belli olacak insallah tutunurCanım dur bakalım bende düşük yapıyosun sandım. bzcxa kanaması var doktor ona ilaç başlamış sana yardımcı olur aynı haftalardasınız
Özel hastanede yok mu kuzuGittiğim hastahane sağolsun hiçbirsey yapmadı şaka gibi ultrason yok şehir dışına çıkmam lazım yarından sonra belli olacak insallah tutunur
Yok ya 1 tane özel polikinlik var doktor pazartesi ye kadar yokmuş benim şansımaÖzel hastanede yok mu kuzu
canım hiç endişelenme. ben de aşırı korktum. ilk haftalarda kanama çok normalmiş. bol bol dinlen yat uzan yorulursan daha kötü oluyormuş. ben de ilaç kullanıyorum düşük önleyici. geçen hastaneye gittim serum fitil hap iğne ne varsa verdiler. dün regl gibi kırmızı kanamam vardı 6 haftalık hamileyim. ultrasonda kanama alanım vardı. haftaya çarşamba gideceğim tekrardan inşallah küçülürYok ya 1 tane özel polikinlik var doktor pazartesi ye kadar yokmuş benim şansıma
Çok araştırdım ama maalesef İstanbul a dönünce gidicem galiba yada cumartesi artık
Magnezyum da tokolitik denilen uterus relaksasyonu yapan bi takviye, progesteron gibi. Erken dogum riskinde verilip dogumu vaktine çeken ilaçlardan, progesteron gibi. Varsa dr a gidene kadar evinizde mg da kullanabilirsiniz .Gittiğim hastahane sağolsun hiçbirsey yapmadı şaka gibi ultrason yok şehir dışına çıkmam lazım yarından sonra belli olacak insallah tutunur