- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Sen bensinEvet canım ama ne regl olacağım gibi hissediyorum ne gebe gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bensinEvet canım ama ne regl olacağım gibi hissediyorum ne gebe gibi hissediyorum
siz de coraspini onlem amacli kullaniyosunuz di mi? yurtdisinda cogu kisi oyle yapiyor ilk dusuk sonrasi, ben burada bir yerde hemsireyle konustum asprini bilincsiz test yaptirmadan kullanirsaniz dusuge sebep de olabilir dedi ama cok dusuk doz 81 mg benim aldigim da, bugun icmedim korkumdan, 1 dusuk yasadim kendiliginden dusmedi ultrasonda gorduk ilacla dustu, bir de gecen ay kimyasalim oldu benim de. yine de kullaniyim dedim 4 gun kullandim ama acaba 2 gunde 1 mi devam etsem ne olur ne olmaz diye diyorum
Evet önlem amaçlı kullan dedi trombofili de istedi 100mg lık alıyorum ama her gün değil haftada 2-3 kez kullanıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra tabi ki kan pıhtısı var mı yok mu diye sen de keşke baktırsaydın inşallah şimdi hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın öğrenir öğrenmez git belki iğneye başlarlar umarım hiç bir şeye gerek kalmadan sağlıklı geçirirsin hamileliğinisiz de coraspini onlem amacli kullaniyosunuz di mi? yurtdisinda cogu kisi oyle yapiyor ilk dusuk sonrasi, ben burada bir yerde hemsireyle konustum asprini bilincsiz test yaptirmadan kullanirsaniz dusuge sebep de olabilir dedi ama cok dusuk doz 81 mg benim aldigim da, bugun icmedim korkumdan, 1 dusuk yasadim kendiliginden dusmedi ultrasonda gorduk ilacla dustu, bir de gecen ay kimyasalim oldu benim de. yine de kullaniyim dedim 4 gun kullandim ama acaba 2 gunde 1 mi devam etsem ne olur ne olmaz diye diyorum
Sizin kaç mg coraspirin bide bat n’oluyo onu bilmiyorumıkınci kımyasaldan sonra eşime de bana da kanda genetik bakıldı az düzeyde pıhtılaşma var dedi bende coraspirin kullanıyorum ve hamileliğimi ögrendıgımde kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz.. bu ay sizin bat gecti mi beklemede misiniz
Canım aynı bende belirtiye yormak istemiyorum ama dün çatladı sonra geçti benim ağrım bugün öğlenden beri akşama doğru artan kasık ağrım var ama çok değişik yani bu kadar erken olması imkansız gibi geliyor bana da tuhaf geliyor. Acaba enfeksiyon mu oldu ne oldu birde yemekten sonra 2 saat uyudum bacaklarımda sızlama var ara ara böyle elim kolum kesildi sanki noldu anlamadım.kizlar selamlar, belirti aramicam diyorum kendimde ama olan var mi merak ettim? 30 haziranda adet oldum kimyasali attim, sonra da uygulamalar 20sinde ya da 21inde ovulasyon gosteriyodu test yapmadim ovulasyon icin. birlikteliklerimizi ona gore yaptik ama atlamadik bence hic, neyse dunden beri kasigimda bir sanci var. akintim da beyaz kivamli, sanci hic gecmedi yani boyle sizlama gibi devamli orda.
normalde regl oncesi 2-3 gun once baslardi, goguslerim de sistiler hassas suan ozellikle yanlari dokundukca daha cok hissediyorum. sizce neden olabilir?
yumurtlama bence degil bu agrim cunku oyle bir akintim yok, hicbir zaman boyle yumurtlama agrisi olmadim, adetimin beklenen gunu de 4 agustos ve sonrasi gibi. o yuzden emin olamadim. sizce neden bu sanci?
bunu sorup sizden yanit alip sonra daha fazla kendimi dinlememeyi planliyorum umarim gecer sansim eger varsa devam ederse de iyi bir sebeptendir umarim
Bence gebelik var herkes de farklı belirtiler var evet ama bende de göğsüm çok şişmişti ve çok hassaslaşmıştı ve akıntı çok fazlaydı, kasıklarımda da batma vardı inşallah sağlılı gebelik yaşarsınkizlar selamlar, belirti aramicam diyorum kendimde ama olan var mi merak ettim? 30 haziranda adet oldum kimyasali attim, sonra da uygulamalar 20sinde ya da 21inde ovulasyon gosteriyodu test yapmadim ovulasyon icin. birlikteliklerimizi ona gore yaptik ama atlamadik bence hic, neyse dunden beri kasigimda bir sanci var. akintim da beyaz kivamli, sanci hic gecmedi yani boyle sizlama gibi devamli orda.
normalde regl oncesi 2-3 gun once baslardi, goguslerim de sistiler hassas suan ozellikle yanlari dokundukca daha cok hissediyorum. sizce neden olabilir?
yumurtlama bence degil bu agrim cunku oyle bir akintim yok, hicbir zaman boyle yumurtlama agrisi olmadim, adetimin beklenen gunu de 4 agustos ve sonrasi gibi. o yuzden emin olamadim. sizce neden bu sanci?
bunu sorup sizden yanit alip sonra daha fazla kendimi dinlememeyi planliyorum umarim gecer sansim eger varsa devam ederse de iyi bir sebeptendir umarim
batı satı bende burda ogrendım bat beklenen adet tarihi.. gunluk 100mg kullanıyormSizin kaç mg coraspirin bide bat n’oluyo onu bilmiyorum
Her ay umut yeşeriyo illaki insanın içinde olumlu olumsuz sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun Allah'ım umduklarimiza kavuştursun bizide inşallahEvet canım ama ne regl olacağım gibi hissediyorum ne gebe gibi hissediyorum
Artık kafayı yedikSırtıma kulunç girdi kesin hamileyim
Gecenlerde bacaklarim uyusmustu, boyle bi belirti var mi diye ararken bulmustum kendimiSırtıma kulunç girdi kesin hamileyim
Nasil durumlarrrArtık kafayı yedik
Henüz bişey yok ama önceki ay 2 gün gecikip olduğu için şu an bişey diyemiyorum sadece bekliyorumNasil durumlarrr
Beklemek cok sıkıcı yarin da benim bat gunum ama adet oncesi siskinlik, agri falan yok ama gebelik de yokHenüz bişey yok ama önceki ay 2 gün gecikip olduğu için şu an bişey diyemiyorum sadece bekliyorum
Sabah yaptım testi negatif. Test 6 gün erken sonuç verendi ben 4 gün kala yaptım yani hamile değilim ama neden kasık ağrım var anlamıyorum. Letrozel vermişti doktor önceki reglinin son günü. Hapın etkisi olabilir mi acabaAyy inşallah öyledir canimm, yarin testten sonra buradan sonucu bize de yaz merakla bekleyecegimmm
Hap ile ilgili bir bilgim yok kuzumm ama erken gebelik testi de olsa 4 gun kala cikmayabilirr beklemeye devam ettSabah yaptım testi negatif. Test 6 gün erken sonuç verendi ben 4 gün kala yaptım yani hamile değilim ama neden kasık ağrım var anlamıyorum. Letrozel vermişti doktor önceki reglinin son günü. Hapın etkisi olabilir mi acaba