temmuz 2012 anneleri yardım

selma1453

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
132
11
318
İstanbul
kızım 7 aylk ve kasılmaları var anlık ağlarken şiddetli ama iki gündr felan bilgisi olan var mı doktora gittim ama haftasonu girdi araya yarın çocuk doktoruna gidicem ama anne yüreği dayanamıyorum içim içimi yiyor d vitamini eksikliğinde de oluyormuş netten okudum ama bilgisi olan yardımcı olsun lütfen :((

benim oğlumda oluyordu şu an 3 yaşında ağlarken katılıyordu doktorlar bırşey bulamadı bir çok tahlıl yaptırdık sonra kendılığinden geçtı bebeklerın çoğunda olurmuş ilk zamanlarsen üzme kendini seninki de geçicidir ınşallah...

kızım 7 aylk ve kasılmaları var anlık ağlarken şiddetli ama iki gündr felan bilgisi olan var mı doktora gittim ama haftasonu girdi araya yarın çocuk doktoruna gidicem ama anne yüreği dayanamıyorum içim içimi yiyor d vitamini eksikliğinde de oluyormuş netten okudum ama bilgisi olan yardımcı olsun lütfen :((

Sakin netten okuduklarinla sonuc cikarma kalbini ferah tut acil bir sey degil. Cocuk doktoru yardimci olacaktir

geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir diş yüzünden de hemen strese girme doktor en iyisini bilir. haftasonu görev yapan çocuk hstanelerinden birine götürebilirsin.

Back