Temizlikten bıktım diyenler önerisi olanlar öneri bulmak isteyenler haaaaydddiiii

efsun_zeren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
4.437
25
Herkese merhaba çalışan yada çalışmayan fakat bi türlü temizlikle baş edemeyen arkadaşlar hadi buyrun fikirlerimizi paylaşalım

bu konuda en sevdğim söz ve annede en çok söylediğim ; EVİNİZ SADECE TEMİZLEMEK İÇİN DEĞİL HUZURLA YAŞAMAK İÇİNDİRDE :))) çif reklamı izlediğim an beynime kazındı desem yeri

kaydirigubbakcemile3 HOŞGELDİN CANIM EVET ÖYLE ASLINDA AMA BEN TİTİZİM TEMİZLERKENDE HUZUR BULANLARDANIM DEĞİŞİK İM BEN

h.b canım yaparım tabi yapmaz olurmuyum bekarlık sultanlık ülkesinin bana vermiş olduğu yetkilere dayanarak hafta içi yatağımı toplamıyorum:))) pratik oluyor akşama yine dağılmamış oluyo sabaha da tekrar toplamak zorunda kalmıyorum sempatiksalakcinni ay kendimiii çok pisss hissettim şaka tabi datlım ama evlilik felan olmadığı için şimdilik annem idare ediyo evlenincede herife yaptırcam kaydirigubbakcemile3

sihirli su nedir?

çok fazla titiz olmamak lazım ,haftada bir dip bucak temizlik yaparım

hafta içi de keyfime göre süpürmek isterse canım süpürürüm

lavaboyu sabah akşam yıkarım

mutfakta dağınık bırakmamaya çalışırım

sihirli su bi deterjan adı çamaşır suyu gibi ama ellerde kokmuyor lavoboları ve muslukları pırıl pırıl yapıyor

10338_3641.JPG

bu mu ? hiç duymamıştım

domestos hastalarındanımdır bende :KK1:

Annem hep söyle der,

her an misafir gelecek gibi evini, ölüm gelecek gibi kendini temiz tut!

Ben yetişemiyorum, aslında biraz tembelim snaırım efsuncum.
Senin tembellik konusunda bir önerin varsa alıyım :nazar:

:KK1:İLAAA SENİ ANNEN NE GÜZEL DEMİŞ BENDE ÖYLE YAPIYORUM AMA KENDİMİ TEMİZ TUTMAYA ÇALIŞIYORUM AĞDAYLA YAPINCA İŞTEEE ANLARSINYAA sempatiksalakcinni

X