• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikten anlayan hanımlar?

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da :(
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?

Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.

Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.

Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım... :(

Bilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?

Bilmiyorum Can'ım temizlikten anlayanlar yazacaktır mutlaka? Bende sorayım mutfak bezini her gün domestosa yatırmalı mı mikroplar olsun diye ?
:D
meshur sarı bezlerse bence hıc hıjyenık degıl naparsan yap temızlenmıyormus gıbı gelıyor bana ben o bezlerı sılıp atmam gereken kırlerde kulllanıyorum yanı bezle dırek cope
havlu tarzı kucuk bezler kullanıyorum mutfaga onuda hergun degıstırıyorum sahsen
kesın hıjyen

Aspirini suda eritp üstünde mi bekleticem ? Nasıl oluyor ? :(

gecmıs olsun :)
dıs fırcası yardımıyla leke cıkarıcıyla ovalamayı denedın mı
ozel koltuk temızleyıcıler var arac ıcın o kesın cıkarır bence

Ayy teşekkür ettim bakiyim markette ben en iyisi..

Valla temizlendiğinden eminim benzeri benim de başıma gelmişti kuzenimin arabasında. Temizlemişti ama cok mahcup olmuştum tabi.
Ama nasıl temizlendigini bilmiyorum

Ooo iyi ki kendi arabam. Başkasının arabasında daha da kötü. Gerçekten öahçup oldum temizlemeye vermeye utanıyorum..

Güzelce ıslatıp kosla vanish kullan. Köpürtüp beklet. Birde kurumuş regl kanı nedendir bilmem kolay çıkmıyor. :KK43:
Benim bir kaç eşofmanıma mal oldu.. Umarım çıkar.

Kosla vanishim yoktu bak. Yarın alıp tekrar deniyim. Deme ya çıksın lütfen :(

Cifin genel temizlik var sprey seklinde Ben genellikle hali koltuk kurumus lekelerde kullanirim ve guzel cikarir

Onu sulandırıp arieli durularken kullandım. Ama o şekilde işe yaramadı. Şimdi kurusun tekrar sıkiyim ciften direk lekenin üstüne bakalım nasıl olcak..

:KK70:
meshur sarı bezlerse bence hıc hıjyenık degıl naparsan yap temızlenmıyormus gıbı gelıyor bana ben o bezlerı sılıp atmam gereken kırlerde kulllanıyorum yanı bezle dırek cope
havlu tarzı kucuk bezler kullanıyorum mutfaga onuda hergun degıstırıyorum sahsen
kesın hıjyen
Can'ım sarı bez bende sevmiyorum mikrofiber bez kullanıyorum her gün domestoslu suya isliyorum mikroplar olur degil mi sanki sudan çıkarır çıkarmaz yine bakteri doluyor gibi geliyor. Hergun hergun ıslamak zararlı mı diye merak ettim :)

Aspirini suda eritp üstünde mi bekleticem ? Nasıl oluyor ? :KK43:

Ayy teşekkür ettim bakiyim markette ben en iyisi..

Ooo iyi ki kendi arabam. Başkasının arabasında daha da kötü. Gerçekten öahçup oldum temizlemeye vermeye utanıyorum..
Ilac olan degil. Deterjan bu. Sivi zaten. Ama lekeleri cok guzel cikariyo. Biraz suyla karistir. Bezle sil

Cifin amonyakli temizleyicisi lekeyi azaltıyor. Ama naparsan yap kurumus kan tamamen gecmiyor. Araba koltuklarinin ustune sandalyelere takilan kilif gibi seyler satiliyor. Onlardan alip kullanabilirsin en azindan arabana binenler gormez. Bunun gibi:

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-09-19-47-10.webp
    Screenshot_2016-01-09-19-47-10.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
Erkekti malesef.. yerin dibine girmeyi görünmez olmayı falan diledim çok kötü bi durumo_O

Napalim başımıza gelebiliyor böyle şeyler kadınız sonuçta seni anlıyorum gerçekten kötü bir durum hele ki bir erkek görünce
Hepimizin başına benzer durumlar geliyor:KK15:

Ilac olan degil. Deterjan bu. Sivi zaten. Ama lekeleri cok guzel cikariyo. Biraz suyla karistir. Bezle sil

Ayy anladım o aspirin bana gelen temizlikçi abla yanında getiriyo pis kokusu var :D haftaya gelirken söyliyim getirsin :)

Back