Temizlikte ASPİRİN kullandınız mı hiç ?

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
0
İstanbul
TÜM TEMİZLİKTE TEK ÜRÜN NİLEM ASPİRİN
SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI İSO VE TSE BELGELİ

Çamaşır makinelerinde ön yıkamasız programda kullanılır.Makinenin deterjan bölümüne bir su bardağı konulması yeterlidir.Otomatik halı yıkama makinelerinde halı şampuanı olarak kullanılabilir.Gömlek,yaka ve kol kirlerinde direkt uygulanır.PCV yüzeylerde ve pimapen camlarda direkt uygulanır.Tüm kirli yüzeylerde,mutfaklarda kirli tavalarda,ocaklarda,davlumbaz ve aspiratörlerde güvenle kullanılır.Halı ve koltuk temizliğinde 5 misli sulandırılarak kullanılır.Tül ve perdelerde 3 misli sulandırılarak kullanılır.Banyo,Lavabo, mermer ve yer temizliğinde 3 misli sulandırılır.Ahşap ve cam yüzeylerde 10 misli sulandırılarak kullanılabilir.
Evlerde ve işyerlerinde saten duvarların temizliğinde kullanılır.Tamirhanelerde yüzeylerde ağır yağ ve kirlerin temizliğinde kullanılır.

bu marka kullanmadım ama bakkalımda aspirinix adıyla satılıyor yarım kg plastik kutuda 2500tl güzel temizliyor özellikle beyaz alanlarda farkı daha iyi görülüyor bide açık deterjan satan yerlerde oluyor kilo işi ne kadar isterseniz deneyin bakalım memnun kalırsanız paylaşalım veya deneyenler buyrun işte meydan:)

Açık detarjancının sayesinde kullanıp asla ve asla pişman olmadığım ürün, aspirin gibi her derde deva olduğundan bu ismi almış sanırım, üstelik kokusu da çok hoş yer döşemelerinin arasındaki derzlerde oldukça etkili, ama marketlerde rastlamadım ben sadece açık detarjancılarda satıldığını sanıyordum, tavsiye ederim hanımlar.:46:

Açık detarjancının sayesinde kullanıp asla ve asla pişman olmadığım ürün, aspirin gibi her derde deva olduğundan bu ismi almış sanırım, üstelik kokusu da çok hoş yer döşemelerinin arasındaki derzlerde oldukça etkili, ama marketlerde rastlamadım ben sadece açık detarjancılarda satıldığını sanıyordum, tavsiye ederim hanımlar.:46:

yooo hayor marketlerde var üzerinde asprin yazıyor beyaz renk biz kullanıyoruz canım hem bir milyoncu shoplarda da bulunuyor yani evet iyi bii her yerde kullanılıyor makinada,çamaşırlarda,yüzey temizliklerinde,halı falan silerken gibi

ewt bi banyo yaparken şampuan olarak kullanılmıyor çamaşır makineye bile kullanılıyor bende memnunum yorumlarınıza tşkler

ewt bi banyo yaparken şampuan olarak kullanılmıyor çamaşır makineye bile kullanılıyor bende memnunum yorumlarınıza tşkler

arkadaşlar bu ürün diğer kimyasal temizlik maddeleri gibimi yani sağlığımızı tehdit edenlerdenmi yoksa farklımı hiç duymadım aspirin diye bi deterjan :26:

çamaşır suyu gibi deil değdiği yeri betaslatmıyor ama renksis bişey çok az bi kokusu var hoş yag çöz gibi düşün onun gibi

Canım bahsettiğiniz deterjan Asprix olmsın bende kullanıyorumçok güzel fakat ellere zararlı ..

hmm anladım canlarım eldivensiz kullanmamk lazım onuda kıyafetlerimizi beyazlatmaması çok ii çamaşır suyundan bıktım kıyafetlerim mafoldu yaf:32:

bende kullanıyorum geçen kıştan beri çok memnunum süper bir şey
adı üstünde aspirin her yerde çamaşırda mutfakta temizlikte artık vazgeçilmezim
bütün marketlerde çeşitli markalarda var ben raid markayı beğendim onu kullanıyorum.

Kullanırken maske takın gerçekten nefesinizi kesiyor kullanırken kimyasalı çok fazla..

kimyasallar maske takarak engellenemez onlar mutlaka bir yolunu buluyorlar vücuda girmek için ayrıca çamaşırlarda halılarda yani kullanıldığı yerde devamlı tehlike saçıyorlar elinizi sürmeniz bile yeter çocuklarda hele daha çabuk ilerliyor vücutta birikiyor ...

Back
X