temizlikle ilgili yardım !!!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
34
belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ... :42:

Ay bu duşa kabın yokmu benıde gıcık ediyo valla ya,domestosla yıkayıp ovuyorum ertesi gün banyo yapınca tekrar aynı.

aman tek derdiniz su lekesi olsun boşverinn:DDD:1::1::1:

belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ... :42:

Sana 100 de 100 gecirecek bir tavsiyede bulunayim bulasik teli ile once normal bir süngerle cifle daha sonrada telle cam olmadigi icin cizilmez ama sen yinede bir köşesinde dene daha sonra durula bir tane bile su lekesi bulamazsin;)

Sana 100 de 100 gecirecek bir tavsiyede bulunayim bulasik teli ile once normal bir süngerle cifle daha sonrada telle cam olmadigi icin cizilmez ama sen yinede bir köşesinde dene daha sonra durula bir tane bile su lekesi bulamazsin;)

mutlaka yarın ilk iş bunu denemek olacak teşekkürler :)

mutlaka yarın ilk iş bunu denemek olacak teşekkürler :)

sana bir akıl vereyimde dua et öncelikle ev silme işlerinde mkrofiber bezler çok faydalı çok güzel tabi paraya kıyacan biraz cnm kireç ve su lekesinede yüzde 1000 çözümse cillit bangin turuncullu kireç ve su lekesini ovalamadan çıkaran bi deterjan süper ötesi bişi ben bizzat kullandım çok çok memnunum reklamı bile çıkıo arada tv de :52:

sana bir akıl vereyimde dua et öncelikle ev silme işlerinde mkrofiber bezler çok faydalı çok güzel tabi paraya kıyacan biraz cnm kireç ve su lekesinede yüzde 1000 çözümse cillit bangin turuncullu kireç ve su lekesini ovalamadan çıkaran bi deterjan süper ötesi bişi ben bizzat kullandım çok çok memnunum reklamı bile çıkıo arada tv de :52:

mikrofiber bezler var evimde kullanıyorum ama o deterjanı aradım bulamadım ... büyük marketlere mi bakmak lazım siz nereden buldunuz ????

Canım dusa kabin malesef ole
Büyük marketlerde onlardan var
Bn cif kullanıyorum
Paslara pas sökücü
Daha sonra bir kova tuzlu suyla ovuyorum durulamıyorum bir hafta dayanıyo en azından

Canım dusa kabin malesef ole
Büyük marketlerde onlardan var
Bn cif kullanıyorum
Paslara pas sökücü
Daha sonra bir kova tuzlu suyla ovuyorum durulamıyorum bir hafta dayanıyo en azından

bak buda olabilir teşekkür ederim canım sanada ... kayınvalidem sirke ve karbonat dene dedi ama çokta faydasını görmedim ertesi günü bi duş gene aynı kabus gibi :)

mikrofiber bezler var evimde kullanıyorum ama o deterjanı aradım bulamadım ... büyük marketlere mi bakmak lazım siz nereden buldunuz ????

büyük marketlerde var hiç gerek yok öle tuz ruhuyla ugraşmaya ben şok oldumm yeminle tuz ruhundanda temiz yaptıki benim evimin her yeri beyaz siyah hele musluklarda o kadar güzel parlaklık bırakıyoki süper al kullan duacı olursun bana artısı yok çok memnun kaldım halende kullanıorum lavabo banyo sapsarı oluodu kalebodurlar bunu sıkıp fırçaladım bembayaz oldu kolay kolayda geri kireç olmuo

büyük marketlerde var hiç gerek yok öle tuz ruhuyla ugraşmaya ben şok oldumm yeminle tuz ruhundanda temiz yaptıki benim evimin her yeri beyaz siyah hele musluklarda o kadar güzel parlaklık bırakıyoki süper al kullan duacı olursun bana artısı yok çok memnun kaldım halende kullanıorum lavabo banyo sapsarı oluodu kalebodurlar bunu sıkıp fırçaladım bembayaz oldu kolay kolayda geri kireç olmuo

o kadar övdün mutlaka kullanacağım canım benim :) yakın zamanda alıyorum bende temiz bir duş kabini istiyorum :)

canım ben her yerde arap sabunu kullanıyorum artık hiç pahalı deterjanlar falan hiç almıyorum. parlatıyor valla pırıl pırıl oluyor. arapsabunu ile çamaşır suyunu karıştırırsan porçöz gibi oluyor yani kireç lekelerine bire bir. aspiratörün içini mesela sürüyorum arap sabununu akıtıyor resmen. yağlı kaplara flan arap sabunu bire bir. parkeleri parlatıyor. camlar ne bilim ben heryerde kullanıyorum dene istersen. :72:

Canm aslında ugrasmıyım diyosam cıllıtbangın spreyi warya onu alcan sıkcan bekletcwn dus baslıgıyla gusel suyu dökcen annem ole yapıyo günasırı yaptıgı için hep temiz kalıyo birde sprey olduu için çok gidiyo hön bitmiyo
Hatta bnde aldım bitane bakalım denicemm

İyi ürünleri zaten yazmışlar, marketlerde bulabilirsin.

Bir de kabini ıslak bırakma. Ben duştan ya da temizlikten sonra küçük bir çekçekle suyunu alıp kuruluyorum. Üzerinde su durmadığı için kireç lekesi olmuyor. Kıyı köşesinde biriktiğinde de kireç çözücü, parlatıcı ürünlerle temizliyorum.

bu duşa kabinlerin buzlu olanları yani desenli olanlarından neden yaptırmadınız. düzleri her gün kim parlatacak?
kaldı ki ülkenin suları kireçli ister istemez leke oluşur. en azından buzlular kısmen örter.

krbonat her derde devadır.tuz ruhu cilt için de nefes için de çok zararlı,zaten kullanamıyorum o tarz ürünleri.banyo için kirçe sökücü deterjanlar var ama kokusu dokunuyor bana.karbonat döküyorum üzerine limon suyu pırıl pırıl oluyor hem de kokusuz..:)

Cillitbang aktif köpügü diyorum sadece:) bulasık teli her türlü
Deterjan halı yıkama fırcası porcöz kirçöz aspirin vs vs denedim olmadı. Cillit bang aktif köpügü sıktım cayı demlemeye gittim tekrar banyoya gittim köpüklerde lekeler hersey uçmuş. Ayıp olmasın diye bi su tutuverdim. Durulamaya bile gerek kalmadı aslında. 2 hafta oldu hala temiz. Normalde temizlerdim bir sonraki banyoda yine olurdu

bu duşa kabinlerin buzlu olanları yani desenli olanlarından neden yaptırmadınız. düzleri her gün kim parlatacak?
kaldı ki ülkenin suları kireçli ister istemez leke oluşur. en azından buzlular kısmen örter.

maalesef canım ben seçmedim kabini , çalıştığımız için eşya, halı gibi şeyler dışında batarya , evye , duşkabin , klima gibi şeyleri maalesef seçemedik ... kayınvalidem ile kayınbabam seçtiler ... elimde olmayan nedenlerden yani buzlu değil :)

Ben de cillit bang tuurncu kullanıyorum yazıyor üzerine kireç çözücü diye zaten süper bir şey gerçekten sırf banyolar için üretilmiş cif filan hikaye hepsinin içeriği aynı ama mutfak banyo diye laf olsun diye ayırmışlar. Ben lavaboya klozete cif ve çamaşır suyu kullanıyorum ama duş başlıkları, musluklar, su lekeri hepsine cilit bang kullanıyorum parıldıyor hemde hiç ovalamıyorsun. Pahalı evet ama zaten az bir şey dökmek bile yetiyor ve baya baya gidiyor daha bereketli. Dene derim. Zaten fısfıslı sık süngerle sil sonra su tut kurula tamam bitti gitti. Başka öneri olarak fayans araları için cilit bangin beyaz olanı var o güzel ama daha etkilisi aspirin diye bir sıvı var ondan çeyreğine kadar koy fısfıslı şişeye üzerine sıcak su koy çalaka fayans aralarına sık eski bir diş fırçasıyla fırçala anında kiri atıyor hiç yorulmuyorsun çok güzel. Koltuklar için aslında üretilmiş ama fayans araları da yazıyordu kullandım harika. Halılar için kesinlikle kosla bol köpüklü çok sulu olmadan köpüğüyle sileceksin, ciliit bangin yine mutfak için yağ çözücüsü güzel. Bir de çamaşır su etkili cifini kullanıyorum mutfakta. Mutfak dolapları için amway ürünü olan loc genel temizlik. Bir kovaya ya da kaba su yap içine bir iki kapak koy süngerle sil durula benim beyaz olmasına rağmen sildim mi baya bir gidiyor toz tutmuyor ve kir tutmuyor. Temsilciler var avon gibi satan birilerini bulabilirsin netten bakıp sipariş verebilirsin aynı ürünle beyaz düz storları da çıkartıp siliyorum farkı göreceksin. :34:

Back