- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Kız yok manyakben sizi iftara çağırmaya niyetliyim çağırıp temizlik mi yaptırcam
Düşünmen bile yeter ayrıca sağ olasın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
manyak??
ben istanbulda değilim zaten size afiyet olsun kim gelir bilemiyorum ama
ekstra diye bi şey yok yani saati var kadının tam gün yarım gün aldığın zamana göre. tam günse 8-5 durur yarım günse 8-12. ücret 100 alıyolar genelde. ama orta ölçekli bir eviniz var diyebilim - 2+1 yada 3+1- bu evin hem camını silecek hem halısını yıkayacak silecek perdeler yıkanacak falan dersen bi güne sığmaz. sizin istediğiniz ne tam olarak onu konuşun alacağınız kişiyle. yani boş ev var taşınacaksınız yerlerde boya sıva lekeleri var diyelim söylersiniz ona göre yapar. ya da normal büyük temizlikse; halılar camlar silinecek mutfak dolapları temizlenecek vs iki gün üst üste gelir o şekilde halledersiniz ama mutlaka başında durun. ev sahibi yokken pek verimli olmuyor temizlik nedense
Anladım. Başta o bölgeye özeldir sanıyordum iş başı para alıyolar sanıyordum ama, herkes aynı şeyi söyleyince anladım artık.
Ve başında durmaya çalışacağım sen de öyle diyorsan. Hoş ben gözü kapalı emanet edebilmek isterdim ama.
Peki memnun kaldığın biri olmadı mı hiç ilk seferde iyi yapan filan?
Bir isim ver haydin :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki kişi ücret nedir?Arayışınız devam ediyormu??
Eger ediyorsa, biz iki arkadaş birlikte haftasonları temizliğe gidiyoruz.
Gelelim, beğenmezseniz paranızı iade edecegiz, okadar iddalıyız.
İrtibat 541 7975764
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?