• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi bayan önerebilir misiniz?

manyak?? :53:
ben istanbulda değilim zaten size afiyet olsun kim gelir bilemiyorum ama :10:

Seni çıllgın, seni çılgınn hadi oradaaann
anlamında dedim yani. Ben de çağırmam zaten :H :1: :1:
İftarda ciddiyim başlığım da var. Bakalım kimi ikna edebilirsek artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ekstra diye bi şey yok yani saati var kadının tam gün yarım gün aldığın zamana göre. tam günse 8-5 durur yarım günse 8-12. ücret 100 alıyolar genelde. ama orta ölçekli bir eviniz var diyebilim - 2+1 yada 3+1- bu evin hem camını silecek hem halısını yıkayacak silecek perdeler yıkanacak falan dersen bi güne sığmaz. sizin istediğiniz ne tam olarak onu konuşun alacağınız kişiyle. yani boş ev var taşınacaksınız yerlerde boya sıva lekeleri var diyelim söylersiniz ona göre yapar. ya da normal büyük temizlikse; halılar camlar silinecek mutfak dolapları temizlenecek vs iki gün üst üste gelir o şekilde halledersiniz ama mutlaka başında durun. ev sahibi yokken pek verimli olmuyor temizlik nedense

Anladım. Başta o bölgeye özeldir sanıyordum iş başı para alıyolar sanıyordum ama, herkes aynı şeyi söyleyince anladım artık.
Ve başında durmaya çalışacağım sen de öyle diyorsan. Hoş ben gözü kapalı emanet edebilmek isterdim ama. :28:
Peki memnun kaldığın biri olmadı mı hiç ilk seferde iyi yapan filan?
Bir isim ver haydin :/

Anladım. Başta o bölgeye özeldir sanıyordum iş başı para alıyolar sanıyordum ama, herkes aynı şeyi söyleyince anladım artık.
Ve başında durmaya çalışacağım sen de öyle diyorsan. Hoş ben gözü kapalı emanet edebilmek isterdim ama. :28:
Peki memnun kaldığın biri olmadı mı hiç ilk seferde iyi yapan filan?
Bir isim ver haydin :/

bi tane vardı bi kaç kez aldığım ama silmişim numarasını :/

slm arkadaşlar burda daha yeniyim 3+1 evimde haftada 1 gün veye 2 gün tercıhen pazartesi günleri temizlik yapacak bayana ıhtıyacım var.daha önceki bayanım çok iyidi. fakat hamile olduğu için artık gelemiyecegını söyledi.dürüst güvenilir işini iyi yapan biri olsun lütfen.ilgilen olursa lütfen mesj göndersin.

Arayışınız devam ediyormu??
Eger ediyorsa, biz iki arkadaş birlikte haftasonları temizliğe gidiyoruz.
Gelelim, beğenmezseniz paranızı iade edecegiz, okadar iddalıyız.

İrtibat 541 7975764

Sevgiler

Arayışınız devam ediyormu??
Eger ediyorsa, biz iki arkadaş birlikte haftasonları temizliğe gidiyoruz.
Gelelim, beğenmezseniz paranızı iade edecegiz, okadar iddalıyız.

İrtibat 541 7975764

Sevgiler
İki kişi ücret nedir?
İlk seferki kadar ağır temizlik ihtiyacım yok, artık tek kişi yarım gün bile yeterli, sadece cam falan silinecek 15 günde bir.

Biz Anadolu yakasındayız.. Pendik civarı!
Ne aradığınızı ne beklediğinizi cok iyi anlıyoruz, zor içine sinecek şekilde temizlik yapan birini bulmak..
Kendimize güvenmesek Bukadar iddialı olmazdık!! :) dediğim gibi pendik civarı hafta sonları..

Sevgiler

Biz haftasonları iki kişi ekip şeklinde çalışıyoruz.. Güvenebileceğiniz işini özveri ile yapan iki titiz anne :) arayın konuşalım. Maltepe bize yakın

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi düşünenlerin iletisime geçebilir

istanbul avrupa yakası gündelik temizliğe gidilir.. ilgili güvenilir kişilerden cevap bekliyorum.. komple detaylı temizlik sonrası ütüde yapılır...

Back