• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi bayan önerebilir misiniz?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Daha önce size gelmiş, memnun kaldığınız titiz ve dürüst bi bayan var mı?
Beylikduzu tarafına gelecek.
Tek sefer için mi, düzenli mi gelir henuz karar vermedim.
Şu an ilk olarak boş ev temizlenecek.
Bir de sorularım var tecrubesiz olduğum için.
Hangi işler günlük fiyata dahil oluyor?
Hijyen takıntılı biriyim, ayrıntılı temizlik isticem. odalar, mutfak dolapları, banyo, camlar kapılar, duvarlar silinecek. ayrıca yerler viledayla değil eski usül havluyla ovalanacak.
Bir yere kullanılan fırça başka yere değmeyecek vs.
Bu işlerin hepsini yapacak kişiler ne kadar alıyor?
Bu titizlikte tanıdığınız biri var mı?
Bilgi paylaşımınız gerekli. :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar ben de beylikdüzündeyim. Doğum yapmadan önce bi halı yıkma şirketinden temizlik yapan iki tane bayan istedim. Böyle bi hizmetleri vardı. Tam gün ya da yarım gün geliyorlar. O kadar güzel temizlemişlerdi ki 3 hafta kirlenmedi ☺️
Ama araştırdım hatırlamıyorum şu an için. Esenyurttan bi şirketti. Kanepeleri falan da yıkatmıştık.
Bi internetten araştırma yapsanız daha güvenilir geliyor bana tanıdık kimse yok çünkü şu an. Aklıma gelirse yazarım yine.

"Un hombre sin venas.."

Ben de böyle bir konu açacaktım.
Bir günde ne yaptırılır, ne olursa ekstraya girer...
Hiç bilmiyorum.

Yardımcı olanlar olur umarım, takipteyim.

ben iki yıldır bulamadım istediğim gibi birini. ne istiyorsun derseniz özel bi şey istediğim yok aslında işini titiz yapsın ve en önemlisi "her geldiğinde ilk kez geliyormuş gibi evi temizlesin". benim en büyük sorunum bu maalesef ilk gelişinde evi yalayıp yutup parlatan bayanlar 3. 4. de işten kaytarmaya ya da yarım yamalak yapmaya başlıyor. ben zaten karşımdakinin insan olduğunun bilincinde olan parasını veriyorum eşek gibi çalıştırayım mantığında bir insan olmadım hiç bir zaman sanırım yüzümü yumuşak buluyorlar :/

fatih'teyim ben bu arada. temizlik şirketi ya da yardımcı bayan tavsiyesi olan varsa alırım bi dal :)

Merhabalar ben de beylikdüzündeyim. Doğum yapmadan önce bi halı yıkma şirketinden temizlik yapan iki tane bayan istedim. Böyle bi hizmetleri vardı. Tam gün ya da yarım gün geliyorlar. O kadar güzel temizlemişlerdi ki 3 hafta kirlenmedi ☺️
Ama araştırdım hatırlamıyorum şu an için. Esenyurttan bi şirketti. Kanepeleri falan da yıkatmıştık.
Bi internetten araştırma yapsanız daha güvenilir geliyor bana tanıdık kimse yok çünkü şu an. Aklıma gelirse yazarım yine.

"Un hombre sin venas.."

İnternetten araştırmaya araştırırım da temizlik şirketlerine güvenemem ki. Temizlik göreceli bişey, o temizlerken başında duramayacağım. Camların dışını sildiği bezle içini de siler filan o bile yeter delirmeme. Görmicem de naptığını.

ben iki yıldır bulamadım istediğim gibi birini. ne istiyorsun derseniz özel bi şey istediğim yok aslında işini titiz yapsın ve en önemlisi "her geldiğinde ilk kez geliyormuş gibi evi temizlesin". benim en büyük sorunum bu maalesef ilk gelişinde evi yalayıp yutup parlatan bayanlar 3. 4. de işten kaytarmaya ya da yarım yamalak yapmaya başlıyor. ben zaten karşımdakinin insan olduğunun bilincinde olan parasını veriyorum eşek gibi çalıştırayım mantığında bir insan olmadım hiç bir zaman sanırım yüzümü yumuşak buluyorlar :/

fatih'teyim ben bu arada. temizlik şirketi ya da yardımcı bayan tavsiyesi olan varsa alırım bi dal :)

Fatih'te normal daire var mı ya :1:
Birini bulsam ikincide az temizlese razıyım şu an.
Sen bilirsin peki hangi işler dahil oluyo neler ekstra oluyo, tam gun çağırcam ama. Yerleri ovalama filan ekstraya giriyo mu?

Naptın böğürtlen:)Ben temizlik elamanıma böyle desem beni oracıkta dövüverirdi:)

İnsanın o kadar takıntılıysanız, titizseniz kendiniz temizleyin diyesi geliyor.

Normalde kendim temizliyorum zaten, sağlık sorunlarım nedeniyle bu ara yapamıyorum. :34: keyften değil yani.
Ayrıca başkası yapacaksa illa pis mi yapmalı titiz insan bulunamaz mı yani aaa

maltepede bildiğiniz güvenilir birileri varsa bana da yardımcı olur musunuz :16:

Daha önce size gelmiş, memnun kaldığınız titiz ve dürüst bi bayan var mı?
Beylikduzu tarafına gelecek.
Tek sefer için mi, düzenli mi gelir henuz karar vermedim.
Şu an ilk olarak boş ev temizlenecek.
Bir de sorularım var tecrubesiz olduğum için.
Hangi işler günlük fiyata dahil oluyor?
Hijyen takıntılı biriyim, ayrıntılı temizlik isticem. odalar, mutfak dolapları, banyo, camlar kapılar, duvarlar silinecek. ayrıca yerler viledayla değil eski usül havluyla ovalanacak.
Bir yere kullanılan fırça başka yere değmeyecek vs.
Bu işlerin hepsini yapacak kişiler ne kadar alıyor?
Bu titizlikte tanıdığınız biri var mı?
Bilgi paylaşımınız gerekli. :/

ben istanbulda değilim ama söylediğin işleri yani ayrıntılı temizlik yapınca farklı para alınmıyo mesela ya tam ya yarım gün alıyosun kadını saati dolana kadar ne yaptırabilirsen en azından bizim burda öyle :26:
birde sen başında durmadığın zaman asıyolar illa söylemen lazım bende yerleri ellerinde bezle sildiriyorum günlük aldım şimdiye kadar hep 80-100 arası geliyolar ama ben çok yorduğum için içimden geleni veriyorum birde durumuna göre evden bişiyler koyarım çantasına :31:

ben istanbulda değilim ama söylediğin işleri yani ayrıntılı temizlik yapınca farklı para alınmıyo mesela ya tam ya yarım gün alıyosun kadını saati dolana kadar ne yaptırabilirsen en azından bizim burda öyle :26:
birde sen başında durmadığın zaman asıyolar illa söylemen lazım bende yerleri ellerinde bezle sildiriyorum günlük aldım şimdiye kadar hep 80-100 arası geliyolar ama ben çok yorduğum için içimden geleni veriyorum birde durumuna göre evden bişiyler koyarım çantasına :31:

Tabii ki, gelsin titizce yapsın yeter ki, ben iki katını da veririm. Arada yemeğini çayını eksik etmem, elimden geldiğince ağırlarım. Adı üstünde "yardımcı", hatta olabilirsek iyi bi arkadaş abla belki.
Benim için mesele güvenmekte.

Tabii ki, gelsin titizce yapsın yeter ki, ben iki katını da veririm. Arada yemeğini çayını eksik etmem, elimden geldiğince ağırlarım. Adı üstünde "yardımcı", hatta olabilirsek iyi bi arkadaş abla belki.
Benim için mesele güvenmekte.

ya canım güvensen ne güvenmesen ne boş ev temizleteceksen zaten problem yok diğer türlüde olsa başında durucaksın sen yönlendiriceksin o yapıcak anahtarı teslim etmiceksinki :44:

ya canım güvensen ne güvenmesen ne boş ev temizleteceksen zaten problem yok diğer türlüde olsa başında durucaksın sen yönlendiriceksin o yapıcak anahtarı teslim etmiceksinki :44:

Ya güvenmek derken bişeyimi çalar anlamında değil zaten. Boş ev de, ben sürekli ayakta başında dikilemem Rahatsızım. O kadar dikilebilecek olsam kendim yaparım. Yani arkamı döndüğümde baştan savma yapmayacağını bilmem lazım. Onun için referanslı arıyorum işte...

Ya güvenmek derken bişeyimi çalar anlamında değil zaten. Boş ev de, ben sürekli ayakta başında dikilemem Rahatsızım. O kadar dikilebilecek olsam kendim yaparım. Yani arkamı döndüğümde baştan savma yapmayacağını bilmem lazım. Onun için referanslı arıyorum işte...

anladım yokmu yakının kardeşin annen vs..
kimse yoksa biz varız gerçi toplanır geliriz akşama kadar bitiririz sıkma sen canını :21:

Kız yok manyak :1: ben sizi iftara çağırmaya niyetliyim çağırıp temizlik mi yaptırcam :1:
Düşünmen bile yeter ayrıca sağ olasın.

Fatih'te normal daire var mı ya :1:
Birini bulsam ikincide az temizlese razıyım şu an.
Sen bilirsin peki hangi işler dahil oluyo neler ekstra oluyo, tam gun çağırcam ama. Yerleri ovalama filan ekstraya giriyo mu?

ekstra diye bi şey yok yani saati var kadının tam gün yarım gün aldığın zamana göre. tam günse 8-5 durur yarım günse 8-12. ücret 100 alıyolar genelde. ama orta ölçekli bir eviniz var diyebilim - 2+1 yada 3+1- bu evin hem camını silecek hem halısını yıkayacak silecek perdeler yıkanacak falan dersen bi güne sığmaz. sizin istediğiniz ne tam olarak onu konuşun alacağınız kişiyle. yani boş ev var taşınacaksınız yerlerde boya sıva lekeleri var diyelim söylersiniz ona göre yapar. ya da normal büyük temizlikse; halılar camlar silinecek mutfak dolapları temizlenecek vs iki gün üst üste gelir o şekilde halledersiniz ama mutlaka başında durun. ev sahibi yokken pek verimli olmuyor temizlik nedense

Back