• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikci arıyorum

merhaba,
fındıkzade de oturuyorum..küçük bebeğim olduğu için temizlik ve ütü yapabilecek birini arıyorum...

eviniz evime bir vesait deneyimliyim 3 yıl hakim 2 yıl bankacı 3 yılca çocuklu evle ilgilendim dilerseniz telefon numaranızı özel msjla gönderiym..yada ve ben verebilrim..

merhabalar ben 3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl bankacı 3 yılda çocuklu ailenin yanında çalıştım deneyimim var..ve işe ihtiyacım var..avrupa yakasında yardımcı arıyorsanız lütfen bana ulaşın..

arkadaşlar bana İzmir'de bir temizlikçi hanım lazım... tanıdıklarınıza giden birileri varsa ne olur acil yardım

Merhaba Arkadaslar,

Esim ve ben calisiyoruz.Hamileligimden dolayi ev islerinde zorlaniyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek yardimci birini ariyorum.
Ilgilenenler lutfen cevaplasin.Detaylari gorusebiliriz.

Hala yardımcı bayan arayısım devam ediyor.
Ilgılenen arkadaslar ozelden no.larını gonderebilirler.

merhaba bende anadolu yakasında oturuyorım maddi sıkıntılarımızdan dolayı çalışmak istiyorum..Eğer görüşmek isterseniz msnde yada telde görüşebilirz.aysunb80@hotmail.com 05344171455

merhabalar eve gündelik temizliğe güvenilir birini arıyorum evim sancaktepede yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,
Gündelik ev temizliği için bayan arayışınız devam ediyor mu? Ben dudulluda oturuyorum. Gündelik temizlik işlerine gidiyorum. Deneyimliyim. 05319233622

meerhaba arkadaşalr bende temizlik işlerine gidiyorum işleriniz temiz ve titiz yapılmasını istiyosanız bana burda ulaşbilirsiniz

Merhaba, Istanbul Anadolu Yakasi Kartal da metro duragina yurume mesafesinde oturuyorum. Hafta ici (5 gun) yarim gun, tercihen ogleden sonra ev islerini yapacak yardimci guvenilir bir bayan ariyorum. Evim 2+1, ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Back