Temizlik

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
29
Kızlar Halkalı da temizlik yapan memnun kaldığınız bir şirket veya önerebileceğiniz birileri var mı ? Bide koltuklarımı nasıl sildirebilirim dikiş olduğu için çıkarıp makinaya atamıyorum Üstü hep leke leke çok sinirlerimi bozuyor beyaz sabunla sildim geçmedi kafayı yicem önerilerinize ihtiyacım var

Beyaz sabun yerine aspirinle sil canım koltuklarını.Marketlerde satılıyor,eğer yakınlarında bim varsa ordan da alabilirsin.

Leş gibi sigara kokuyor kokusunuda alır mı ?
Lekeleri çıkarıyor koku için birşey diyemem ama biraz bol dökersen suyun içine alabilir yada aspirinle sildikten sonra hafif vernelli su sür alır kokuları aspirini evde halıda ve koltukta kullanıyoruz biz lekeleri götürüyor.

Bide bu perdeleri yıkayan bi yer var mı yoksa siliniyor mu onlarada hep sigara sindi

Eklentiler

• image.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 79
Ay hemen deniyim bunu ya aklımda bulunsun bebeğim olcak evi köşe bucak temizletmek istiyorum ama bu koltuklar çok canımı sıkıyordu sırf sigara kokuyor

Evin içinde sigara içince çok kötü oluyor,biz sadece mutfakta içiyoruz,onda da aspiratör çalışıyor.Aspirini bende tavsiye ederim...Bir de sigara içtikten sonra kullanmadığın bir cezveye su koy,yumuşatıcı koy,ocakta kaynat tütsü gibi evin içinde gezdir.Çok güzel kokacaktır.

Bide bu perdeleri yıkayan bi yer var mı yoksa siliniyor mu onlarada hep sigara sindi
Perde içinde aspirini deneyebilirsin leke çıkarmada hemen hemen bütün evin içinde kullanılıyor,hatta çamaşırda bile,ama sen hamilesin evin içinde sigara içirme bebeğin doğacak ona zararı var,kim içiyorsa balkonda içsin.

Çok sağol canım evim 1+1 evin içide eşim içiyor o yüzden heryer kokuyor leşş ama temizlettikten sonra birdaha evde içemeyecek malum bebek geliyor son günleri

ben bikaç aydır loc genel temizlik ürünü kullanmaya basladım cok memnunum, beyaz kumaş sandalyelerimdeki çıkmayan lekeleri bile cıkardı hem de cok ferah bır kokusu var, heryerde kullanılıyor.
organık dıyorlar (çok ınanmıyorum o kısmına, bıraz arastırmıstım ama dıgerlerınden cok daha az zararsız oldugu kesın.) bebeğin de olacaksa kımyasaldan uzak urunlerı dene bence, hatta yerlerı bıle sırkeyle sılıyordum onceden kımyasal sokmayım eve dıye.. sımdı ıse sadece loc.

Canım evi temizlettikten sonra birdaha içemeyecek eşim içiyordu ama bebek olacağı için artık içmicek herywr kokuyor

eskiden yıne her hafta adacayı tutsusu yapıyordum evde, eve fresh bır hava verıyordur taa ki evde masamın üstüne döküp, yangın tehlikesi atlatana kadar. o da cok guzel tum havayı temızlıyor ama benım gıbı sakarlar uzak durmalı ahaha :)

Ay bir araştırım onu gerçekten sinirlerim bozuluyor beyaz deri sandalyelerimde hep leke leke onlarıda ne yaptımsa geçiremedim onuda deniyim bakim çok teşekkür ederim

İyice havalandırıp tutsü yapıcam bende tamamen bu kokudan kurtulmak istiyorum bebeğim doğmadan , bende çok sakarım hadi înşallah evi yakmam

İyice havalandırıp tutsü yapıcam bende tamamen bu kokudan kurtulmak istiyorum bebeğim doğmadan , bende çok sakarım hadi înşallah evi yakmam

aman dıkkat o zaman :) beyaz masamda ızler hala duruyor,tasındıgımda boyayacagım. halıyı da kaldırdım bır bolumu yandı... :)

Canım evi temizlettikten sonra birdaha içemeyecek eşim içiyordu ama bebek olacağı için artık içmicek herywr kokuyor
Aspirini bütün evde kullanabilirsin canım.Kovanın içine su koy ve içine aspirini dök her yeri sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…