- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
kişligida yine eşimle beraber yapıcam o temizleme soyma bende kalanı :)Benim küçük Bebek olunca normal temizliği zor yapıyorum valla
Kışlık hazırlık Nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişligida yine eşimle beraber yapıcam o temizleme soyma bende kalanı :)Benim küçük Bebek olunca normal temizliği zor yapıyorum valla
Kışlık hazırlık Nasıl yapıyorsunuz acaba :)
Kışlık derken konserve mi yapıyorsunuzkişligida yine eşimle beraber yapıcam o temizleme soyma bende kalanı :)
ben konserve sevmiyorum nedense yemeklere ekşi tat veriyor kimde yesem bu kokuyu alıyorum . onun yerine buzluga dogranmiş domates biber atarım. salatalık rendeleyip atiyorum kışın cacık icin yaz meyveleri atıyorum işte tarhana yapıyorum . maydanoz nane kekik kuruturum öyle :)Kışlık derken konserve mi yapıyorsunuz
Yok canım makinenin içine koyuyorsundeterjan gözüne mi bildıgın bir kalıp mı
cok sagol evet evde hele kucuk bebegi olan ben gibi genelde her isimi sirkeyle hallederim :)Arıel ın sıvı deterJanını denemelık boyunu almıstım beyazları bır yıkadım parul parıl cıktı o tuzden perdeye onu tavsıte edıyorum camlara sırke koysan parlatır ama ersag urunlerıde temızlıkte harıkadır ozellıkle damla konsantre urunu cıkmayan lekelere danlattınmı murekkebı bıle cıkartıyor koltukları onunla sılersen anında parlatır dusakabını once cıfle onu durula sonra domestosla bembeyaz hemde hıjyrnık olur lofcalı dıye busey var derz temızleyıcı banyo derzlerın sarıysa onla beyazlatabılırsın ama dıkkat et eldıven gıyıyorsun banyoda ve butun urunlerı aynu anda kullanma Allah krusun tıkanırsın ne kaldı gerıye heh pımapenler camlarda cıkmayan leke varsa pımapen kısmından bashedıyorum hemen ufacık bı cıf damlat ov hemencık bembeyaz oluyor buzdolabınun ıcune kesınlıkle kımyasal bısey degırme yıyeceklerıne sınıyor dolap ıcı kesınlıkle sırkelı suyla sılınmelı muhtesem bı dezenfetandır sırke hadı kolay gelsın![]()
hm sagol canm :)Yok canım makinenin içine koyuyorsun
Maşallah baya hamaratsınız tarhana yapmak zor diye biliyorumben konserve sevmiyorum nedense yemeklere ekşi tat veriyor kimde yesem bu kokuyu alıyorum . onun yerine buzluga dogranmiş domates biber atarım. salatalık rendeleyip atiyorum kışın cacık icin yaz meyveleri atıyorum işte tarhana yapıyorum . maydanoz nane kekik kuruturum öyle :)
Perdeleri ariel le yikiyorum bi yerde okumustum perde ve tullere yumuşatıcı koydugunda mor bi renk aliyoms tam beyazlamiyomus o yuzden koymuyorm yumusaticikızlar merhaba yoğun bir temizlige gircem size sunu sormak istiyorum hangisi neyle daha temiz olur söyle ki ; halılar halı yıkamaya gitçek zaten perdelerinizi neyle yıkıyorsunuz
koltuklarım gri renk hangi temizlik ürünüyle silmem lazim
banyo duşakabin vs en iyi temizlik ürünü hangisi beyaz eşyaları nasıl siliyorsunuz cam nasıl parlar tşk şimdiden![]()
Rica ederim. Evet çok güzel temizliyor Arap sabunu ben hep öyle siliyorum çıkmayan siyah lekeler olursa onları da bildiğimiz cif le siliyorum.duvarı ıyı akıl ettiniz sagolun benimde tezgah yanım hep yağ lekesi duvarın
evet tarhana mesele iş ama napim bebegim icin kışın içsin diye bilirsiniz cok değerli . hayır domatesi aynı konserve gibi kaynayan suda bir kac dakka koyup kabuğu rahat soyulsun dıye küp küp doğrayıp kaynatıyorum içine zeytınyagı ve tuz ekliyorum sonra poşetleyip buzluga biber çiğ doğrayıp atarımMaşallah baya hamaratsınız tarhana yapmak zor diye biliyorum
Domates biber fln çiğ mi atıyorsunuz buzluğa
tşk ederım :)Rica ederim. Evet çok güzel temizliyor Arap sabunu ben hep öyle siliyorum çıkmayan siyah lekeler olursa onları da bildiğimiz cif le siliyorum.
bu arada tşk ederim vakit olsun insanaMaşallah baya hamaratsınız tarhana yapmak zor diye biliyorum
Domates biber fln çiğ mi atıyorsunuz buzluğa
Biobelinda 3 x der susarim hem kullaniyor hem satiyorum ilgilenirseniz msjkızlar merhaba yoğun bir temizlige gircem size sunu sormak istiyorum hangisi neyle daha temiz olur söyle ki ; halılar halı yıkamaya gitçek zaten perdelerinizi neyle yıkıyorsunuz
koltuklarım gri renk hangi temizlik ürünüyle silmem lazim
banyo duşakabin vs en iyi temizlik ürünü hangisi beyaz eşyaları nasıl siliyorsunuz cam nasıl parlar tşk şimdiden![]()