• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik yapmaya niyetlenenler burada mı ?

Bellebabette

Frambuaz
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
773
52
123
Herkese merhaba.. Çoğu bayanlar ben gibi bir çok kez temizlik yapmaya niyetlenip bir şeyle uğraşmaktan ertelemişlerdir benim de şuan temizlik yapmam lazım hemde evi tek başıma gözüm korktuğu için ve kk'ye takılıp kaldığım için işe başlayamadım bir türlü motiveye ihtiyacım varrr !! :52::52:

:) yalnız degılsın bende tek basımayım evde ve koca sehırde:) içimden yapmakta gelmıyor baslayıncada hıc duramıyorum :)

Kizlar kac gundur bende erteliordum ama cok sukur bugun basladim : )
Yatak odami temizledim. Simdi oturma odami yapicm odam kucuj allahtan kizlar camlar tuller dahil olan dip temizligi yapiom belki gaza gelirsunuz die yaizim dedim
Baya ter dokuyorum ya bi de sicak eklenince neyse baslayinca bitireneyenlerdenm bende.
Bakalim kacts biticek temuzlik
temizlik gunlugumde beklerim :)

Yatak odami temizledim. Simdi oturma odami yapicm odam kucuj allahtan kizlar camlar tuller dahil olan dip temizligi yapiom belki gaza gelirsunuz die yaizim dedim
Baya ter dokuyorum ya bi de sicak eklenince neyse baslayinca bitireneyenlerdenm bende.
temizlik gunlugumde beklerim :)
kolay gelsinnnn:D

temizlik gunlugumde beklerim :KK66:
Geç oldu geçmiş olsun :KK45:

Bugünde ben dip köşe temizlik yapacağım banyo,mutfak ve çamaşırlarla boğuşacağım kızlar hepinize kolay gelsin

Bugünde ben dip köşe temizlik yapacağım banyo,mutfak ve çamaşırlarla boğuşacağım kızlar hepinize kolay gelsin
Kolay gelsin :) benimde yapmam gerekiyordu annem ameliyat oldu eve gelen giden olur diye ama dün üstün körü süpürge yaptım toz almam gerekiyor bugün geleceği için hastaneden maalesef yapamicam

Konu başlığını ' tatil yapmaya niyetlenenler burada mı ' seklinde okuyan oldu mu ?
Tabii benden baska :KK48:

Hepinize cok kolay gelsin hamarat hanımlar :KK69:

Kizlar benimde misafirim gelcek bugun
sabh 7bucktan beri ayaktayim
-biskuvi pastasi yaptim ilk once :)
-odalarin tozu alindi,supuruldu
-banyo ,wc yikandi
-balkon yikandi
-kuruyan camasirlar yerine konuldu
birazdan yemek yapcam
bugunluk is tamam misafilrr gidince de bi spet camasirm var gene onu yikicam :)

Kizlar benimde misafirim gelcek bugun
sabh 7bucktan beri ayaktayim
-biskuvi pastasi yaptim ilk once :KK66:
-odalarin tozu alindi,supuruldu
-banyo ,wc yikandi
-balkon yikandi
-kuruyan camasirlar yerine konuldu
birazdan yemek yapcam
bugunluk is tamam misafilrr gidince de bi spet camasirm var gene onu yikicam :KK66:
Ohh valla elinize sağlık çoğu bitmiş azı kalmış koolay gelsin :)

Ne güzel işte insanın evladı kızda olunca , sanada kolay gelsin annenede acil şifalar
Kolay gelsin :) benimde yapmam gerekiyordu annem ameliyat oldu eve gelen giden olur diye ama dün üstün körü süpürge yaptım toz almam gerekiyor bugün geleceği için hastaneden maalesef yapamicam

Back