• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik ve yardımcı

D e f n e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
4.641
7.610
158
Merhaba kk, konu yalnış yere açıldıysa affola.. ama burasi daha kalabalık ve daha kolay fikir alırım diye buraya açtım. Armut.com üzerinden temizlikçi alan varmı? Memnun kaldınız mı? Rezervasyon yapılıyor direk ve ücreti basta alıyorlar kararsız kaldım. Haftalık düzenli yardımcıya ihtiyacım var, tanıdık cevreden yüz-göz olduğum birilerini istemediğim için bu siteyi düşündüm. Yorumlariniz için şimdiden tesekkur ederim.

Bence daha mantıklı. Memnun kalmayınca olumsuz yorum yazılmasın diye daha dikkatli yaparlar bence. Yorumlara bakarak seç gelecek kişiyi.

Armut.com alternatif olarak sahibinden.com a ilan verip gelen basvurulari degerlendirebilirsiniz. Ben bu sekilde cok kisi aldim.

Merhaba kk, konu yalnış yere açıldıysa affola.. ama burasi daha kalabalık ve daha kolay fikir alırım diye buraya açtım. Armut.com üzerinden temizlikçi alan varmı? Memnun kaldınız mı? Rezervasyon yapılıyor direk ve ücreti basta alıyorlar kararsız kaldım. Haftalık düzenli yardımcıya ihtiyacım var, tanıdık cevreden yüz-göz olduğum birilerini istemediğim için bu siteyi düşündüm. Yorumlariniz için şimdiden tesekkur ederim.
mantikli, o siteden bize de gelmişti. sonra puan vereceğiniz icin netten, iyi temizler..

Temizlikçi değil ama şahane bir tamirci bulmuştum armuttan. Daha önce hep apartman yöneticisinin, mahalleyi bilen teyzelerin referanslarıyla tamirci çağırırdım. Binbir nazla niyazla gelir, üstüne yarım yamalak iş yaparlardı. Armuttan gelen adam hem dakik hem işinde iyi hem de çok beyefendiydi. Olumlu bir site deneyimiydi benim açımdan.

Armuttan bende 2 sene once aldim ama suan sistem degismis ucret once odeniyor sanirim.
Tanidikla kesinlikle is yapilmaz armuttan cagirirsiniz isteklerinizi onceden soylersiniz .memnun kalmazsaniz degistirirsiniz

Armuttan bende 2 sene once aldim ama suan sistem degismis ucret once odeniyor sanirim.
Tanidikla kesinlikle is yapilmaz armuttan cagirirsiniz isteklerinizi onceden soylersiniz .memnun kalmazsaniz degistirirsiniz
Evet daha once bakmıştım fiyat taleb ediliyordu. Şimdi direk gününü saatini ve ödemeyi başta istiyor. Demekki pürüzlük yapan oldu

ben armut.com dan temizlik hizmeti aldım berbat çıktı malesef. Ama siteyi kötüleyemicem evime kalorifer ustasını bu siteden buldum o çok iyi çıktı. Temizlik işi zor ama ya istedikleri paralar çok yüksek ama iyi yapmıyolar işlerini

Asla önermem

Back
X