- 8 Nisan 2017
- 57.087
- 301.537
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.941
Tama iste dağıtm ile uğraşma bende daginigi varHahahah![]()
kız şimdi çekip atayım mutfağımı gülersin hakikaten dağıtmam lazım yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tama iste dağıtm ile uğraşma bende daginigi varHahahah![]()
kız şimdi çekip atayım mutfağımı gülersin hakikaten dağıtmam lazım yani
Benim corap cekmecesi 10 bolmeli kucük gormeKesin çorap çekmecesi![]()
Yani çekmece içi olur gardrop olur camını silebilirsin yatagini duzenleyebilirsin bir yer seç canım genelini atmak zorunda değilsin :))Nasil yataknodasindaki detaylari
Sen de var mısınız yarışmada ?Su an yatak odasindaki detayli yerleri atiyoruz canim.tum odalari atmiyoruz taninma ihtimaline karsi![]()
Oylama bitince başlayacak yatak odası azerine atacaksin fotoyu ozeldenAa yatak odası yarışması başladı mı ben ayrı duyuru çıkılcak sandım![]()
Sen de var mısınız yarışmada ?
Hahahah yaaaaaYani çekmece içi olur gardrop olur camını silebilirsin yatagini duzenleyebilirsin bir yer seç canım genelini atmak zorunda değilsin :))
VarimSen de var mısınız yarışmada ?
Uyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor muHahahah yaaaaa![]()
cevap Kızım ben dağıtmayida beceremem
En daginigimiz
Tamam tamam az la yetinmeyi biliriz biz :))Olduğunu, azerinimiz tüm parasını bize yatirsinsarı bez yeter
![]()
Valla galiba kendi kendini duzelten yataklarda varUyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor mu![]()
Tşk ederiz ablamMaşallah kızlar.Kolay gelsin hepinizinki çok güzel:)
İlk sayfada yazmayi unutmusumAa yatak odası yarışması başladı mı ben ayrı duyuru çıkılcak sandım![]()
Ben uyaniyorum ama herif yatakta oluyor sonra iniyorum odaya ciktigimda ortmus oluyorUyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor mu![]()
O olur isteInce olanlar var, çok ucuz, onu kakalariz![]()
En ucuzu banat sanirim. Tüyleri cikarsa banattir!!O olur iste![]()