- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.781
youtubede yemek kanali:)Haccugun mutfagi ne kiz![]()
mutfaklari birer ayni:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
youtubede yemek kanali:)Haccugun mutfagi ne kiz![]()
Baktim da geldim tezgahlari farkli renk o degilyoutubede yemek kanali:)
mutfaklari birer ayni:)
Bana genelde kadın denk geliyor tartışıyoruzBazısının sesi aşırı karizmatik oluyor töbeler töbesi![]()
![]()
Tam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorumCevap geldi tarhanaymis![]()
Bende yaklaştırıp baktım activia yiyorlar galiba4 numaraya maşallah hem alttaki kireç gitmiş hemde cam parlamış
Buzdolabida gayet düzenli ama 1-2 tavsiyem olacak nacizane süt ürünlerini lütfen ayrı yerde dizelim hiç sevmiyorum ayrı ayrıbirde sucuk sosis yemeyelim
![]()
Temizlik grubunda soğuk savaş2 ve 8 öndeydi sonra 8 geride kalinca 2 yi taşladi bu durum benim dikkatim kaçmadi![]()
nana çok fena eleştirdi 3 nurmarayıTam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorum![]()
nana çok fena eleştirdi 3 nurmarayıTam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorum![]()
Off ne çok yorulmuşturNana 6 numaradan mesaj var
Diyo ki sut urunlerinden yag ve peynirler orta bolumdeki kaplarda ayri.sivi halde olanlari tek tek dizmek zorunda kaldim![]()
Benim eşimin sesi de pek bir karizmatik yüzyüze öyle gelmiyorda telefonda çok çekici sesi kerataninBazısının sesi aşırı karizmatik oluyor töbeler töbesi![]()
![]()
Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim![]()
benim yemek derdim yok:) hava yağmurlu:)Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim![]()
benim yemek derdim yok:) hava yağmurlu:)Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim![]()
kız bana çiğköfte yapBen lahana sarıyorum, yanında yoğurt yeter![]()
kız bana çiğköfte yapBen lahana sarıyorum, yanında yoğurt yeter![]()
Benimde sesim çok seksiBenim eşimin sesi de pek bir karizmatik yüzyüze öyle gelmiyorda telefonda çok çekici sesi keratanin![]()
Sana feda olsun, yapayım tabi dürüm 6 tlkız bana çiğköfte yap![]()