- 8 Nisan 2017
- 56.996
- 300.834
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.161
Ben şikayet edilir diye her yere atamadım ama bir kaç yere biraktim :))Link dagittiniz mi deyin hele![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şikayet edilir diye her yere atamadım ama bir kaç yere biraktim :))Link dagittiniz mi deyin hele![]()
Ben seni sevdiğim için takılmıştım yoksa temizlediğin şeyi bile bilmiyorum pis olduğunu nerden bilebilirim ki
Söylersinnn seni seniiiiiSöylemem
Ben yanlış anlamam ama başkaları üstüne alınabilir canım benim o yüzden dedim yoksa biz birbirimizi biliyoruz![]()
Benim profilim de kapali Munenin Kazenin profilinde mi paylaşsamBn profilimde paylaştım :)
Kazen hepimiz i atarmis birde sitedenBenim profilim de kapali Munenin Kazenin profilinde mi paylaşsam![]()
Baslarim temizliginize diyerekKazen hepimiz i atarmis birde siteden![]()
Neden ki bonusBana pis desene
Şaplakla tehdit ediyodurNeden ki bonus![]()
Şaplakla tehdit ediyodur![]()
Demiyorum işteYok yok boşver sen onu hadi yarışma devam ediyor.
Kimseye pis demeyelim de geri cekilmesin kimse![]()
Neden şaplak mı atacaksınBana pis desene
Açsan olmaZ mıBenim profilim de kapali Munenin Kazenin profilinde mi paylaşsam![]()
Yok konularim cizliAçsan olmaZ mı![]()
Tamam geldim yamacınaGel gel burayasmile rimde acilmiyor
![]()
Neden ki bonus![]()
Çekinemyin vurun kırbacıAmme hizmeti
Youlost16 bilir zaten alınmayacağımı madem bu kadar pis demek istiyo içini döksün rahatlasın isterim.
Sana şaka yaparken bende bi çekinirim artık minik :)
İkisine de birer şaplak at bonus kardesAmme hizmeti
Youlost16 bilir zaten alınmayacağımı madem bu kadar pis demek istiyo içini döksün rahatlasın isterim.
Sana şaka yaparken bende bi çekinirim artık minik :)