• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Çok pis o koku ya, Komşumun başına gelmişti, ev çok uzun süre hayvan ölüsü var gibi koktu. Geçti mi sizin evden koku?
Bizim evde değildi eşimin arkadaisnin annesi hala memlekette ler evi bir hafta cam kapı açık bekletmisler tesadüfen girmişler eve

Ev sahibi kadın hala memleketteymis gelince buzdolabını atar kesin diyordu gelini çok titiz biriymiş :))

anam kardesten ne olcak benim evimde dagiliyor temizlige 2 saatimi veriuorum bazen ama 2 dakkat her yer heryerdr
İşte benimde genelde dağınık şuan toplu hiç bir odam yok mesela :eek: çocuklar yatınca topluyorum

Manisa'ya en son 22yasimda gittim abimin asker arkadsi bana bakıyordu göz kirpmisti unutmadım :KK53::KK53::KK53::KK53:
En büyük hayalimdi asker sevgilim olmasi :KK51:

Nasıp olmadı eşimle askerden geldikten sonra başladık konuşmaya :D

Bizim evde değildi eşimin arkadaisnin annesi hala memlekette ler evi bir hafta cam kapı açık bekletmisler tesadüfen girmişler eve

Ev sahibi kadın hala memleketteymis gelince buzdolabını atar kesin diyordu gelini çok titiz biriymiş :))
Dolabı atmayla kurtulamaz, duvarlara falan da işliyor, komşum her şeyi denemişti, Allah kolaylık versin iğrenç bir durum.

Dolabı atmayla kurtulamaz, duvarlara falan da işliyor, komşum her şeyi denemişti, Allah kolaylık versin iğrenç bir durum.
Valla onun birde tavuk sebze bayağı doluymuş dolap kurtlanmis herşey :eek:

Back