- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.181
Ellerine saglik canimolcak o kadr yemin edrim bizim gibi kadinlara helal olsun diyorlar helal bas ediyorlar diye soncta kac kisiye bakiyorsun vallah bugun tutumlu haftasinda yaptim patatesedli boregimi hesi meyve getirmis cocugun neyse onu getirin bizimki patetes iki cocugumuda kendimide susledim utaninin dedim resmen
Varim
Deseydin ya bos bos gezecegime yarismaya katilirdim ne guzel diyeOnları okuldan aldık öncesinde de dolaştık bizeşim market turu yaptırdı hangiisne ne ürün gelmiş ona baktık hiç bişey almadan
yok kuzu oglani ve kizi bebek babasiyla kaldi oda uyuyorduEllerine saglik canimkucugu de mi goturdun
AnladımVarim
Deseydin ya bos bos gezecegime yarismaya katilirdim ne guzel diye
Benimki hayatta bakmaz seninki iyi yineyok kuzu oglani ve kizi bebek babasiyla kaldi oda uyuyordu
hele bir bakmasin terlik yer:) saka ma gecen telefonumi karistiriyor bu kk da ne var diye elinden kaptim bakti temizlik muhabetleri pufff yapti dedim ne sandin kivanc tatlitug muhabetimi tapacagiz dedim:)Benimki hayatta bakmaz seninki iyi yine
Gostereydin benim ozelden yazdigim temizlik fotosu mesajlarimihele bir bakmasin terlik yer:) saka ma gecen telefonumi karistiriyor bu kk da ne var diye elinden kaptim bakti temizlik muhabetleri pufff yapti dedim ne sandin kivanc tatlitug muhabetimi tapacagiz dedim:)
hahahyyy:) zaten iki 3 bildirime bakti guldu hele ki bir topik var cukur kadinlari buraya diye onda kahkalarina hakim olamadi:)Gostereydin benim ozelden yazdigim temizlik fotosu mesajlarimi
Hakkaten o ne kizhahahyyy:) zaten iki 3 bildirime bakti guldu hele ki bir topik var cukur kadinlari buraya diye onda kahkalarina hakim olamadi:)
oda topik:) krndi alistrdi beni o diziye her pazartesi yada sali izleriz :) covuklar uyuynca nete dustumu misir patlatrim cekirdek meyve falan:)Hakkaten o ne kiz
Ben de aciktim tam yicektim oglan uyandi agladi onu uyutuyorumo kadr acim ki cocuklar uyunca yemeklere saldiri
yazik bize ya:)Ben de aciktim tam yicektim oglan uyandi agladi onu uyutuyorum
Hazir ayaktayken cayi da al gel bacim
tamam tamam getireyimHazir ayaktayken cayi da al gel bacim
Soyle karsilikli kekle cay icelimtamam tamam getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?