- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.141
4 numara yuzu cikmasin diye kafasini gomecek yer aramis
5 numara cok guzel katlamis kitap gibi
5 numara cok guzel katlamis kitap gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamaz mutfakta benim iddialı olmam lazım enlerde yarışmaya cagim yoksaOlsun mutfakta kazanirsin sen demutfak icin yine cok iddiali foto geldi
O zamana kadar hic bir yeri elleme kankaOlamaz mutfakta benim iddialı olmam lazım enlerde yarışmaya cagim yoksa
Cikti mi bariEn zoru 1 ve 4
Geçen duvar sildim misafir çocuğu bilgisayar masasına çıkıp dolap uzrinden pastel alıp mahvetmis her yeri
Deterjansız çıktı şükür bayağı uğraştım ama yağlı pastel di o gün sildim :/Cikti mi bari
Ohh iyi bariAllahtan tukenmez kalemle silmemisDeterjansız çıktı şükür bayağı uğraştım ama yağlı pastel di o gün sildim :/
Senin favorileri her seferinde cok merak ediyorum1 ve 2 favorimsiniz
Ya bazı çocukları görünce benimkiler melek diyorum var yaOhh iyi bariAllahtan tukenmez kalemle silmemis
Farkındaysan hep benim favorilerim kazanıyor.Senin favorileri her seferinde cok merak ediyorum
Beni de anlarsın o zamanFarkındaysan hep benim favorilerim kazanıyor.
Ben pasaktan anlarım
Ben bu aralar daha çok senin diyetinle ilgileniyorum.Beni de anlarsın o zaman
yakalamasan etiketlemiyon hee ha bu arada kim ne zaman kazanıyor ben niye görmüyorum bide resim nereye atılıyor bende mi atsam bir günAla ala yakaladım
Bütün değil de 10 u gitse bile değer yaniBen bu aralar daha çok senin diyetinle ilgileniyorum.
Merak ediyorum ne kadar sürede bütün kilolar gidecek
Bütün değil de 10 u gitse bile değer yaniBen bu aralar daha çok senin diyetinle ilgileniyorum.
Merak ediyorum ne kadar sürede bütün kilolar gidecek
Resimler BirTutamMutluluk20 a atılıyor ilk sayfaya bak orda resimleryakalamasan etiketlemiyon hee ha bu arada kim ne zaman kazanıyor ben niye görmüyorum bide resim nereye atılıyor bende mi atsam bir gün