- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.541
Arada ver şifreni o da girsünNe bileyim kız işte adı üstü kıskanç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada ver şifreni o da girsünNe bileyim kız işte adı üstü kıskanç
Git le sende beni öldürür yeminleArada ver şifreni o da girsün![]()
O kadar parlatmayın anacım siz de gidin herüflerü parlatın bak o zaman kıskaniyürlar mıpuhahaha:) ama olsun mazallah caydanlik celikte yansimalarimiz oluyor![]()
nanam sen biraz hamlasmissinyaklasiyon ama ha gayret
Bi gittim kendi mutfağıma baktım yansıma mansıma var mı diiyepuhahaha:) ama olsun mazallah caydanlik celikte yansimalarimiz oluyor![]()
dahasida var ogg ciZLa saydırmışınız pis pasaklı bitli diye inşalla o küfür topları benim fotoya değildir
Çok incinirim![]()
Töbeler töbesi neler saydırıyon arkasından hemiGit le sende beni öldürür yeminle![]()
benim gecen celikte yanismam vardiBi gittim kendi mutfağıma baktım yansıma mansıma var mı diiye![]()
Kucık bir herüf o şuanda karşumda oturmş ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için sus kız sendeTöbeler töbesi neler saydırıyon arkasından hemi![]()
sen bu iai biliyon benceYahu ben hep hamdım , bir olayda tutturma olasılığım zaten %0 Benim
Milyonda bir bir kereBlue_Peri yi tutturmusum oda zayıf hep yer abur cuburdan
![]()
Yanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazımKucık bir herüf o şuanda karşumda oturmş ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için sus kız sende![]()
yav onlar kiskanack bise bulurlarO kadar parlatmayın anacım siz de gidin herüflerü parlatın bak o zaman kıskaniyürlar mı![]()
neme deyince aklima baska bisey. geldi:)Yanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazım![]()
![]()
Kız yorgun muş anlarsın yaYanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazım![]()
![]()
Benim aklıma da me me geldineme deyince aklima baska bisey. geldi:)
sen bu iai biliyon bence![]()
hahayyyy demekkii ayni kafadanizBenim aklıma da me me geldi![]()
Hee zararsızmış otursun mademKız yorgun muş anlarsın ya![]()
nanacigim supeye gerek yok sen best of clean in the turkey sinBi an kendimden şüphe ettirdin ha![]()