- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.301
Tesekkur ederimTabikiii :)) çok şükür halimize diyelim yarışma güzelmiş belki bende katılırımbir ara
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimTabikiii :)) çok şükür halimize diyelim yarışma güzelmiş belki bende katılırımbir ara
![]()
Zor değil elalis bir ay falan elleme oluyorYalnız fotoları görünce bi şok olmadım değil
Gızzzzz nası biriktirdiniz o kadar kiri pası aniiiii![]()
Uleennnnn en pis kendimi bilirdim,ben bile haftada bir ovuyorum o zagazingolarıZor değil elalis bir ay falan elleme oluyor![]()
zebil ziyan oluyor normalde anneler de geliyordu ben grupta hep baskı yaptım gün gibi olmasın diye duydular feryadımı 3 anne gidecek sadece dağıtım içinKanka bu kadar seyi yiyolar mi ya cocuklar![]()
bunu bir veli söyledi öğretmenle dalga geçme dedilerprofiterol yerli mali mi![]()
Aynen ben deoylar cok yakin
![]()
Haftada bir miUleennnnn en pis kendimi bilirdim,ben bile haftada bir ovuyorum o zagazingoları![]()
Kız doğru heee ne gerek varHaftada bir mine gerek var
![]()
Birbirimize hayali sarı bez veriyorizKız doğru heee ne gerek var
Madalya takan var sanki![]()
Hosgeldin baciiKız doğru heee ne gerek var
Madalya takan var sanki![]()
Bi cahil cesareti geldi üstüme üstümeHosgeldin baciimadalya takan yok diye biz de kendi aramizda madalya takalim dedik
![]()
İki kir icin arkadasligi mi kesicez ask olsun kanka
At at her odadan olur kategorisi geldiğinde kullanıyor azerijBi cahil cesareti geldi üstüme üstümeyarın katılsam mı ne
![]()
Yarin itibari ile mutfaklar yarisacakBi cahil cesareti geldi üstüme üstümeyarın katılsam mı ne
![]()
Demi alır bezi ovariz olmadı kireç sökücü klorak basarız yine de ezmeyiz birbirimiziİki kir icin arkadasligi mi kesicez ask olsun kanka![]()
Yine mi mutfakYarin itibari ile mutfaklar yarisacak![]()